Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Όλα για όλα ο ΠΑΟΚ σήμερα στην Προύσα

Δημοφιλή

Τα προγνωστικά δεν είναι με το μέρος του, θα αγωνιστεί χωρίς τον Αλστον, ωστόσο ο ΠΑΟΚ θα παλέψει σήμερα στις 19.00 για νίκη στην Προύσα, έστω και με ένα πόντο για να φέρει και πάλι τη σειρά των αγώνων με την Τόφας στη Θεσσαλονίκη στη μάχη για την πρόκριση στους «16» του Basketball Champions League.

Ο Δικέφαλος θα παραταχθεί στο ίδιο γήπεδο, που είχε αγωνιστεί και το Σεπτέμβριο του 2017, στο τουρνουά που είχε διοργανώσει η τουρκική ομάδα, έστω κι αν από εκείνη την ομάδα του ΠΑΟΚ, θα βρεθεί σήμερα στο παρκέ μόνο ο Βαγγέλης Μαργαρίτης.

Διαθέσιμοι για τον Τακιανό είναι οι Γκίλμορ, ΜακΚνίς, Χάρισον, Τσιακμάς, Σχίζας, Τσαϊρέλης, Φρίντρικσον, Μαργαρίτης, Αρσενόπουλος, Σκουλαριώτης, Σωτηρίου και Μπελιάουσκας.

«Το έργο μας θα είναι πολύ δύσκολο, γιατί έχουμε τα προβλήματα και τις απουσίες μας, ενώ αυτή την φορά θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε εμείς μία δύσκολη έδρα. Παρά τις αντίξοες συνθήκες, πιστεύω ότι αυτή την φορά θα είμαστε πιο έτοιμοι και θα καταφέρουμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις της αναμέτρησης» δήλωσε ο Φώτης Τακιανός, προσθέτοντας: «Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να έχουμε αυτοπεποίθηση στο παιχνίδι μας και να βγάλουμε αντίδραση, απέναντι σε μία ομάδα με ποιότητα”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Η παραδοχή του Μεντιλίμπαρ για τον ΠΑΟΚ

Το δικό το σχόλιο για τη μάχη του τίτλου έκανε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, μιλώντας στην...

Στην ίδια κατηγορία