Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Γιατί ο Τζίμας δεν παίζει πουθενά και χάνει χρόνο;

Δημοφιλή

Ο Στέφανος Τζίμας όπως και ο Γιάννης Κωνσταντέλιας δεν είναι απλές περιπτώσεις νέων ποδοσφαιριστών. Δεν είναι απλά δύο ταλαντούχοι παίκτες. Οι δύο τους είναι top σε πανευρωπαϊκό επίπεδο και εννοείται ότι η πορεία τους παρακολουθείται από σημαντικά club της Ηπείρου.

Ο ΠΑΟΚ είναι υποχρεωμένος να κάνει πορεία πρωταθλητισμού, ταυτόχρονα όμως πρέπει να αναδεικνύει και να καθιερώνει στην πρώτη ομάδα τα μεγάλα ταλέντα των ακαδημιών του. Κάπως έτσι η διαχείριση τέτοιων παικτών έχει τεράστια σημασία από όλο τον Οργανισμό. Το πιο σημαντικό κομμάτι γι΄ αυτούς τους παίκτες που ανεβαίνουν από τις ακαδημίες είναι η προσαρμογή τους στο αντρικό ποδόσφαιρο. Το ταλέντο υπάρχει, πρέπει όμως να μπει ομαλά σε αντρικά πρότυπα. Αυτό γίνεται με συμμετοχή και επιμονή. Έτσι έγινε με τον Κωνσταντέλια που εξακολουθεί να περνάει από διακυμάνσεις, έτσι πρέπει να γίνει και για τον Τζίμα. Ο οποίος Τζίμας φέτος δεν παίζει στην πρώτη ομάδα, δεν παίζει όμως και στη δεύτερη! Εκεί προκύπτει ένα ζήτημα: Ποιο πλάνο ακολουθείται ώστε ο Τζίμας να κερδίζει χρόνο και προσαρμογή στις νέες απαιτήσεις;

Το ζήτημα που τίθεται ΔΕΝ είναι γιατί δεν παίζει ο Τζίμας στην πρώτη ομάδα. Ο προπονητής αποφασίζει και έχει τα δικά του κριτήρια. Το θέμα είναι γιατί δεν παίζει πουθενά και χάνει χρόνο σε αυτή την κρίσιμη χρονιά όπου μπορεί και πρέπει να κάνει βήματα προόδου. Ο ΠΑΟΚ οφείλει να βρει τον τρόπο όταν ο παίκτης δεν υπολογίζεται για την πρώτη ομάδα να παίζει στη δεύτερη, ακόμη και αν αυτή αγωνίζεται Σάββατο, κάτι που σημαίνει ότι θα χάνει και μία προπόνηση με τους μεγάλους.


Τελευταία νέα

Το άγχος του Μίσιτς και ο ΠΑΟΚ

Ο Γιόσιπ Μίσιτς είναι ενήμερος για το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ τον τσεκάρει και πως υπήρξε ενδιαφέρον για τον...

Στην ίδια κατηγορία