Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024

Γυναικείο Μπάσκετ: Ο ΠΑΟΚ… τρύπησε το ταβάνι του

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ δεν ξεκίνησε με υψηλές βλέψεις το περασμένο καλοκαίρι τη σεζόν 2023/24, όπου στόχος της ομάδας ήταν να μπει στα Play Off. Ο Δικέφαλος βασίστηκε φέτος σε πολλές παίκτριες με νεαρή ηλικία (ο μικρότερος μέσος όρος του πρωταθλήματος ηλικιακά) και με προπονητή τον Άγγελο Αγγελίδη, προσπάθησε να «αναρριχηθεί» όσο πιο ψηλά γινόταν.

Η σεζόν είχε σκαμπανεβάσματα μέσα στην διάρκειά της, ενώ η ομάδα ταλαιπωρήθηκε και με πολλά προβλήματα τραυματισμών, που την ανάγκασε σε πολλά από τα παιχνίδια, να ανεβάσει παίκτριες από τα πιο κάτω τμήματα, για να συμπληρωθεί η δωδεκάδα της αποστολής.

Τελικά, με 8-12 ρεκόρ και 28 βαθμούς, ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ κατάφερε να κατακτήσει την έβδομη θέση του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ γυναικών, με ένα τεράστιο διπλό που έκανε στην έδρα του Εύνικου με 64-70 τρεις «στροφές» πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας, να είναι καθοριστικό για την είσοδό του στην Β’ φάση του πρωταθλήματος.

Στα Play Off ο Δικέφαλος δεν μπόρεσε να κερδίσει κάποια θέση παραπάνω και με τα δεδομένα της σεζόν 2023/24, ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ είναι ευχαριστημένος με την τελική του κατάταξη και ήδη έχει ξεκινήσει τον σχεδιασμό της επόμενης αγωνιστικής χρονιάς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Απάντηση της ΕΣΗΕΜΘ στην ΕΡΤ3 για την φιέστα του ΠΑΟΚ

Το θέμα που ανακίνησε η ΕΣΗΕΜΘ, αναφορικά με την μη μετάδοση της φιέστας του ΠΑΟΚ από την ΕΡΤ3, προκάλεσε...

Στην ίδια κατηγορία