Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου, 2025

Ετοιμάζεται για το αντίο ο Βιεϊρίνια

Δημοφιλή

Τρείς αγωνιστικές απέμειναν για το τέλος της φετινής σεζόν του ΠΑΟΚ, τρείς «τελικοί» τους οποίους πρέπει να κερδίσει ώστε να φτάσει μέχρι τέλους την διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

Τρείς αγώνες απομένουν και στον Αντελίνο Βιεϊρίνια, που ανακοίνωσε το καλοκαίρι πως αυτή η σεζόν θα είναι το δικό του last dance, για να πέσει η αυλαία σε μια σπουδαία καριέρα.

Ο αρχηγός του Δικεφάλου ετοιμάζεται πλέον για το δύσκολο αντίο, για την τελευταία μεγάλη στιγμή στο «σπίτι» του και ευχή όλων είναι το ποδοσφαιρικό του ταξίδι να τελειώσει στις 19 Μαΐου σηκώνοντας την κούπα του πρωταθλητή.

Ο Πορτογάλος ήρθε παιδί στην Θεσσαλονίκη το 2008, έφυγε άνδρας το 2012, επέστρεψε ως αρχηγός το 2017 και θα αποχωρήσει ότι και να γίνει σαν θρύλος το 2024.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Στο 100% οι πιθανότητες πρόκρισης του ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ μετά τη μεγάλη νίκη επί της Σλάβια Πράγας βρίσκεται πλέον με το 1,5 πόδι στην φάση των...

Στην ίδια κατηγορία