Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ενεση ποιότητας εκεί που πονάει

Δημοφιλή

Για να το ξεκαθαρίσουμε από την αρχή. Παίκτης που έχει κάνει πάνω από 350 παιχνίδια σε ιταλικές ομάδες θεωρείται πια εξπέρ του αθλήματος. Έχει αποφοιτήσει από το καλύτερο πανεπιστήμιο ποδοσφαίρου, έχει πάρει μάστερ και διδακτορικό μαζί, είναι ένας γνώστης όλων των μικρών μυστικών της μπάλας.

Η ταυτότητα του Γιάσμιν Κούρτιτς μπορεί να γράφει Σλοβένος, αλλά η ποδοσφαιρική του ταυτότητα γράφει «Ιταλός». Βρίσκεται πάνω από μία δεκαετία εκεί, άλλαξε 8 ομάδες και σε όλες ήταν χρήσιμος, έπαιζε, πρόσφερε, ήταν βασικός.

Η πρώτη λέξη που μου έρχεται στο μυαλό για τον 32χρονο Σλοβένο είναι η λέξη «τίμιος». Μετά η λέξη «χρήσιμος». Μετά η λέξη «σταθερός». Ένας παίκτες που θα παίζει σίγουρα και μόνιμα στο 7. Δεν θα κάνει τα τρελά κόλπα, μα ούτε θα σε κρεμάσει ποτέ.

Θα καλύψει με εξυπνάδα τους χώρους ευθύνης του, θα πάρει με σιγουριά την πρώτη μπάλα, θα βοηθήσει ψηλά (1,86), θα παγώσει το παιχνίδι όποτε χρειάζεται, θα κάνει και την μεγάλη μπαλιά αν βρει κενό χώρο.

Ο Σλοβένος δεν είναι φανταχτερός παίκτης, αλλά σε όλες τους τις ομάδες ήταν από τους αγαπημένους των προπονητών γιατί κάνει αυτό που χρειάζεται, αυτό που πρέπει.

Ένας two-way μέσος που παίξει και στο «6» και στο «8» από αυτούς που αρέσουν στον Λουτσέσκου. Μία ένεση ποιότητας σε θέση που πονάει ο ΠΑΟΚ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Η πρόκριση έφερε… τραπέζι στον ΠΑΟΚ!

Τραπέζι παρέθεσαν οι Αδερφοί Νικολαΐδη στην ομάδα Πόλο του ΠΑΟΚ Domus Ergo, μετά την μεγάλη πρόκριση στους ημιτελικούς Α1...

Στην ίδια κατηγορία