Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

«Οι αδικίες μου δίνουν κίνητρο!»

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδας στην πάλη, επιβεβαιώνοντας την απόλυτη κυριαρχία του. O πρωταθλητής του Δικεφάλου, Δημήτρης Τσεκερίδης μιλά στη FORZA για όλα! Για τις δυσκολίες, την αμφισβήτηση αλλά και την στάση των ανθρώπων της ομοσπονδίας έναντι του ΠΑΟΚ, που προκαλεί αρνητική εντύπωση και ερωτηματικά.

Μια δύσκολη σεζόν ολοκληρώθηκε με ένα ακόμα πρωτάθλημα. Ποια τα συναισθήματα σου;

«Η αλήθεια είναι ότι ήταν δύσκολα τον τελευταίο χρόνο. Κανείς δεν ήξερε τι γινόταν, πότε θα παίξουμε. Το θέμα είναι ότι στον ΠΑΟΚ γίνεται δουλειά και αυτό φαίνεται από τα αποτελέσματα. Πίσω από την ομάδα έχουμε κάποιους ανθρώπους που όντως τρέχουν για εμάς και το μέλλον των παιδιών. Αυτή η οικογένεια έφερε το πρωτάθλημα».

Ήταν δυσκολότερο από τις άλλες χρονιές;

«Φέτος το πρωτάθλημα ήταν διαφορετικό από όλα τα υπόλοιπα. Συναντήσαμε μια τρομερή αντιπαλότητα από κάποιους και μια απίστευτη στάση από την διαιτησία».

Είδαμε ένα ξέσπασμα μετά την κατάκτηση του τίτλου. Από που προήλθε;

«Το ξέσπασμα προήλθε από αυτά που έλεγαν πριν τους αγώνες. Χωρίς να με ρωτήσει κανείς, έλεγαν πως «ο Τσεκερίδης τέλειωσε από την πάλη, δεν μπορεί». Τους απέδειξα λοιπόν το αντίθετο. Επίσης όταν κατακτήσαμε το πρωτάθλημα οι εκπρόσωποι της ομοσπονδίας έφυγαν από το γήπεδο, για να μην μας δουν να πανηγυρίζουμε. Με αυτούς έχουμε να κάνουμε».

Πως συνεχίζεις να κατακτάς κορυφές τόσα συνεχόμενα χρόνια. Δεν έρχεται κάποια στιγμή ο κορεσμός;

«Για να είμαι σωστός, δεν συνεχίζω πλέον με τον ίδιο ζήλο. Παρακολουθώντας όμως τα γεγονότα, τις αδικίες που γίνονται στον προπονητή μου και θείο μου και όσα κάνουν κατά του ΠΑΟΚ, δεν μπορώ να μείνω απαθής. Από εκεί παίρνω κίνητρο, να βοηθήσω την ομάδα για το καλύτερο».

Ποιο είναι το μυστικό της επιτυχία της πάλης του ΠΑΟΚ;

«Το μυστικό της επιτυχίας λέγεται Χάρης Μάλλιος. Γίνεται μεγάλη δουλειά από τον Χάρη. Κάποτε είχαμε μηδενικό μπάτζετ αν τμήμα και τώρα φτάσαμε να είμαστε κλάσεις ανώτεροι από οποιαδήποτε άλλη ομάδα. Ένα παράδειγμα είναι ότι η ομάδα που κατέβηκε στο πρωτάθλημα φέτος είχε γενικό αρχηγό, τρεις προπονητές, μασέρ, δημοσιογράφο και φωτογράφο. Με τέτοιο τιμ δεν έχω κατέβει ούτε με την Εθνική!».

Τι θα έλεγες σε κάποιον που είναι διστακτικός να ασχοληθεί με την πάλη;

«Στην πάλη δεν θα γίνεις πλούσιος. Μπορείς να ασχολείσαι παράλληλα με τη δουλειά σου, τις σπουδές σου. Αυτά που βιώνουμε εμείς, τα συναισθήματα, τα ξεσπάσματα, δεν τα ζεις δουλεύοντας 9-17:00. Αυτά είναι κάτι που μπορεί να σου προσφέρει μόνο ο αθλητισμός. Για αυτό και απευθύνω κάλεσμα στους γονείς να στρέψουν τα παιδιά τους στον αθλητισμό. Είναι κρίμα να μην έχουν την ευκαιρία να το ζήσουν».

Τι απαντάς σε αυτούς που το χαρακτηρίζουν επικίνδυνο άθλημα;

«Απαντάω με… εμένα. Εγώ δεν έχω χτυπήσει, δεν είχα σοβαρό τραυματισμό. Και να χτυπήσεις στη ζωή είναι αυτά. Η πάλη σου μαθαίνει πως να μην χτυπήσεις».

Με τι ασχολείσαι στην καθημερινότητα σου;

«Τον τελευταίο καιρό παρακολούθησα κάτι σεμινάρια προπονητικής της ομοσπονδίας για να βγω προπονητής Γ’ κατηγορίας. Επίσης έχω ξεκινήσει να εργάζομαι και σαν Personal trainer τον τελευταίο χρόνο».

Τι σου αρέσει να κάνεις στον ελεύθερο σου χρόνο;

«Είμαι άτομο της παρέας, μου αρέσει να βγαίνω έξω. Επίσης ασχολούμαι στον ελεύθερο μου χρόνο με το gaming».

Σαν φίλαθλος παρακολουθείς κάτι;

«Φυσικά παρακολουθώ τον ΠΑΟΚ. Περιμένω πως και πως τις μεταγραφές, μαθαίνω τα νέα. Αυτά είναι αυτονόητα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Μπορείς και εσύ να κερδίσεις φανέλα Κουλιεράκη!

To FORZA Group TV προσφέρει σε έναν τυχερό μια φανέλα του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη! Τα βήματα για να κερδίσετε τη φανέλα...

Στην ίδια κατηγορία