Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Μία τριπλέτα αγώνων στο «σπίτι» του

Δημοφιλή

Την προ τελευταία του εκτός έδρας αναμέτρηση πραγματοποίησε ο ΠΑΟΚ στο «Αθανάσιος Διάκος» με τη Λαμία για την έβδομη αγωνιστική των Play Off της Super League και πλέον υποδέχεται τους ΑΕΚ, Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό στην Τούμπα και με το φινάλε των υποχρεώσεών του τη φετινή αγωνιστική περίοδο να ολοκληρώνεται στο «Κλεάνθης Βικελίδης» κόντρα στον Άρη.

Αρχής γενομένης από το Κυριακάτικο (28.04) ντέρμπι του Δικεφάλου με την Ένωση, ο ΠΑΟΚ αναμένεται να δώσει μία τριπλέτα αγώνων στο «σπίτι» του για να αντιμετωπίσει τον Άρη την τελευταία αγωνιστική του μίνι πρωταθλήματος στο Χαριλάου. Όπως φαντάζει λογικό, οι παίκτες των «ασπρόμαυρων» μετατοπίζουν πρωτίστως την προσοχή τους στο ντέρμπι με την ΑΕΚ ανοίγοντας τον κύκλο προετοιμασίας τους, και στη συνέχεια θα ακολουθήσει η διακοπή για τις γιορτές του Πάσχα.

Η επόμενη αναμέτρηση του ΠΑΟΚ θα είναι στις 12 Μαΐου, το αναβληθέν ντέρμπι με τον ΟΣΦΠ, με τις ημέρες που μεσολαβούν να αποτελούν βάλσαμο για τους ποδοσφαριστές του Δικεφάλου. Οι «ασπρόμαυροι» θα έχουν μπροστά τους μια περίοδο για να πάρουν ανάσες και να καθαρίσουν το μυαλό τους, προκειμένου να μπουν στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος ώστε να διεκδικήσουν μέχρι τέλους τον στόχο τους.

Δείτε αναλυτικότερα το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ μέχρι το φινάλε:

Κυριακή 28 Απριλίου 2024: ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Κυριακή 12 Μαϊου 2024: ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

Τετάρτη 15 Μαϊου 2024: ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός

Κυριακή 19 Μαϊου 2024: Άρης-ΠΑΟΚ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Τελευταίες «ανάσες» στον ΠΑΟΚ

Τις τελευταίες του «ανάσες» απολαμβάνει το αγωνιστικό τμήμα του ΠΑΟΚ δεδομένου πως μετά το διήμερο ρεπό που χορηγήθηκε από...

Στην ίδια κατηγορία