Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Και μεγάλο, και ενεργό το ρόστερ του ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Το έγραψε ωραία ένας φίλος προχθές στο διαδίκτυο… «οι ΠΑΟΚτσήδες ζηλεύουν τις μεταγραφές των άλλων και οι άλλοι την ομάδα και το ποδόσφαιρο του ΠΑΟΚ».

Κάπως έτσι είναι για έναν ΠΑΟΚ που πρωταγωνιστεί και παίζει μπαλάρα, χωρίς να περιμένει τόσες πολλές μεταγραφικές κινήσεις, ειδικά όσες κάνουν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός, οι ομάδες που πρόσφατα άλλαξαν και τους προπονητές τους και έχουν διάφορες ουσιαστικές και επικοινωνιακές ανάγκες.

Το πιο χαρακτηριστικό στοιχείο για τον ΠΑΟΚ σε αυτή τη σεζόν είναι το μεγάλο ρόστερ του και το πόσο ενεργό το έχει ο Λουτσέσκου σε όλο αυτό το διάστημα. Η ποιότητα είναι καλούτσικη και σίγουρα μπορεί να γίνει και ακόμη καλύτερη.

Ο Λουτσέσκου γνωρίζοντας και τις δυνατότητες που υπάρχουν μετά τις ακριβές μεταγραφικές κινήσεις του καλοκαιριού, ζήτησε έναν μπακ και έναν εξτρέμ. Ο μπακ θα έπρεπε να έχει παραστάσεις, για τον εξτρέμ το συζητούσε και υπό άλλες συνθήκες.

«Θέλω να έχω επιλογές…» λέει και ξαναλέει και είναι να σα τονίζει ότι για εκείνον το πιο σημαντικό είναι τους 20 ενεργούς να τους κάνει 22. Να έχει παίκτες, να μη φοβάται την απουσία κανενός και έτσι να πορευθεί για την κατάκτηση των στόχων.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Το άγχος του Μίσιτς και ο ΠΑΟΚ

Ο Γιόσιπ Μίσιτς είναι ενήμερος για το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ τον τσεκάρει και πως υπήρξε ενδιαφέρον για τον...

Στην ίδια κατηγορία