Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Τρελάθηκαν με την απόδοση του Μπάμπα οι Γκανέζοι

Δημοφιλή

Το δεύτερο του «ντεμπούτο» με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, αγωνιζόμενος για πρώτη φορά στη γεμάτη Τούμπα, έκανε ο Ράχμαν Μπάμπα, με τον 29χρονο μπακ να ξεχωρίζει στη λευκή ισοπαλία του Δικεφάλου με την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ. Μάλιστα η εμφάνιση του έκανε αίσθηση και στην πατρίδα του, με ΜΜΕ από την Γκάνα να τον αποθεώνουν, παρουσιάζοντας και μερικά στιγμιότυπα από την πρώτη εμφάνιση της δεύτερης θητείας του στους «ασπρόμαυρους».

Αναλυτικά, οι Γκανέζοι αναφέρουν:

«Εντυπωσιακή ήταν η εμφάνιση του Ράχμαν Μπάμπα στο πρώτο παιχνίδι του ΠΑΟΚ για τα προκριματικά του Conference League, κόντρα στην Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ στο γήπεδο της Τούμπας.

Ο διεθνής Γκανέζος ήταν ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του γηπέδου, με τη γεμάτη ενέργεια εμφάνιση του να του χαρίζει διθυραμβικές κριτικές. Ο Ράχμαν έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση καθ’ όλη τη διάρκεια της πρώτης αναμέτρησης, που παρά τις προσπάθειες των δύο ομάδων, δεν είχε γκολ. Το ζευγάρι πλέον είναι έτοιμο για ένα συναρπαστικό φινάλε στο Ισραήλ, αφού ΠΑΟΚ και Μπεϊτάρ έχουν ίσες πιθανότητες να προχωρήσουν στη διοργάνωση.

Ο 29χρονος αμυντικός ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικός στο παιχνίδι, βάζοντας δύσκολα στους επιθετικούς της Μπεϊτάρ. Επιπλέον ο Μπάμπα συνέβαλε σημαντικά και στο επιθετικό παιχνίδι του ΠΑΟΚ, δείχνοντας ευελιξία μεταξύ των αμυντικών και των επιθετικών του προσπαθειών».


Τελευταία νέα

Κλήθηκε σε απολογία ο ΠΑΟΚ

Αφορμή δοθείσης από τη συμπεριφορά των φιλάθλων του στο εντός έδρας Κυριακάτικο (28.04) ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ με φόντο...

Στην ίδια κατηγορία