Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Κέιλ: «Έχει δύσκολο έργο η Μπεϊτάρ»

Δημοφιλή

Συνέντευξη σε κροατικό μέσο έδωσε ο παλαίμαχος πλέον ποδοσφαιριστής, Τβίρτκο Κέιλ, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του στην Κροατία και την ολοκλήρωσε στο Ισραήλ. Μάλιστα, ο Κέιλ έχει αγωνιστεί τόσο στην Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, η οποία είναι η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο Conference League, όσο και στην Χάιντουκ Σπλιτ, που θα είναι η επόμενη αντίπαλος του Δικεφάλου σε ενδεχόμενη πρόκριση επί των Ισραηλινών. Ο πρώην τερματοφύλακας μίλησε για την Μπεϊτάρ, τον ΠΑΟΚ και το Conference League.

«Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα ήταν 0-0. Επομένως, όλα θα λυθούν στη ρεβάνς», ανέφερε αρχικά.

Για τους οπαδούς της Μπεϊτάρ:

«Όσο για την αγάπη για τον σύλλογο, είναι ίδιοι με τη Χάιντουκ. Έχουν θαυμαστές σε όλο τον κόσμο. Τα τελευταία χρόνια είχαν οικονομικά προβλήματα. Τα ανέλαβε πρόσφατα ένας νέος ιδιοκτήτης που σταθεροποίησε λίγο την κατάσταση. Υπάρχουν ακόμη χρέη, αλλά σιγά σιγά τα ξεπερνά.

Παίζουν σε σύστημα 3-5-2 ή 5-3-2, ανάλογα με τον αντίπαλο», απάντησε ο Κέιλ αναφορικά με το σύστημα που παίζει η Μπεϊτάρ.

«Έχουν ακόμα δύσκολο έργο μπροστά τους με τους Έλληνες. Ενδιαφέρονται όμως και για την Χάιντουκ. Γνωρίζουν ήδη τα πάντα για τη Χάιντουκ! Στα χαρτιά ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερη ομάδα, αλλά έχει μεγάλο κίνητρο η Μπεϊτάρ. Δεν φοβούνται την καυτή ατμόσφαιρα. Για αυτούς, στο Ισραήλ, κάθε ματς είναι δυνατό μπροστά σε 30.000 κόσμο. Έχουν περίπου 18.000 κατόχους διαρκείας. Έτσι δεν θα εντυπωσιαστούν».

Για τις μεταγραφικές κινήσεις της ισραηλινής ομάδας:

«Άλλαξαν κάποιους ξένους, έφεραν και νέους. Αν ξεπεράσουν τον ΠΑΟΚ, δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι για τη Χάιντουκ. Αλλά κατά τη γνώμη μου, σχεδόν κάθε παιχνίδι στο Conference League είναι 50-50. Όλα θα εξαρτηθούν από το πόσο προετοιμασμένος είσαι, τακτικά και σωματικά».


Τελευταία νέα

Η «διπλή» αποστολή του ΠΑΟΚ

Εν εξελίξει βρίσκεται ο κύκλος προετοιμασίας του ΠΑΟΚ ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό για την 5η...

Στην ίδια κατηγορία