Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Το μυστικό της πετυχημένης δουλειάς του Λουτσέσκου

Δημοφιλή

Πώς και πώς περιμένουμε να ξαναδούμε τον ΠΑΟΚ που θα επιστρέψει στο γήπεδο την Κυριακή με τον αγώνα κόντρα στον Ατρόμητο. Έχει πλάκα αυτή η διακοπή να μην κάνει καλό ή να επιστρέψει η ομάδα όπως σε πολλές άλλες διακοπές;

Το θέμα έχει απασχολήσει αφού πέρσι υπήρξε πρόβλημα, ενώ και φέτος υπήρξαν δυσκολίες. Το τεχνικό τιμ επιλέγει πολλές φορές την πνευματική ξεκούραση σε αυτές τις διακοπές, οι παίκτες βέβαια ίσως και να χαλαρώνουν περισσότερο, αργώντας να ξαναβρούν αγωνιστικό ρυθμό.

Από τη μία αυτή η ανησυχία και από την άλλη όμως το δεδομένο που φέρνει τις ομάδας του Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ να βελτιώνονται πάντα μέσα στο φθινόπωρο και ειδικά προς το χειμώνα. Οι επόμενες ημέρες θα μας δείξουν τι θα επικρατήσει, τι θα συμβεί σε αυτήν την περίοδο του 2023.

Σε κάθε περίπτωση η δουλειά του Λουτσέσκου βγαίνει γιατί έχει πλάνο. Γιατί ξέρει τι κάνει, έχει εμπιστοσύνη στις δυνάμεις και στους συνεργάτες του. Κάθε φορά ξεκινάει από ένα σημείο και μέσα από τη δουλειά φθάνει το σύνολο σε πολύ καλύτερο επίπεδο. Δουλειά στην τακτική και πολλή δουλειά στο πνευματικό κομμάτι. Βλέπει, αναλύει τα προβλήματα, δουλεύει, βρίσκει λύσεις, κάνει πολλά τετ α τετ με τους παίκτες και στο τέλος πάντα βρίσκει λύσεις. Κάπως έτσι οι ομάδες του από φθινόπωρο και μετά ανεβάζουν απόδοση και κάνουν τα σερί.

Φέτος η ελπίδα για βελτίωση είναι ακόμη μεγαλύτερη με το ρόστερ που έχει ο ΠΑΟΚ και με το περιθώριο που δίνουν οι νέοι παίκτες.


Τελευταία νέα

Ο ΠΑΟΚ εμπνέει υγεία (videos)

Κατόπιν της εντός έδρας επικράτησης επί της ΑΕΚ με 3-2 στην Τούμπα που σήμανε την τελευταία του αγωνιστική υποχρέωση...

Στην ίδια κατηγορία