Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Συμβόλαια: Οι πέντε συν τρεις παίκτες, που μπαίνουν στον τελευταίο χρόνο

Δημοφιλή

Η σεζόν φθάνει στο τέλος της, για τον ΠΑΟΚ απομένουν άλλα τρία παιχνίδια και σιγά-σιγά το βλέμμα αρχίζει να στρέφεται και προς την επόμενη σεζόν.

Και το φετινό καλοκαίρι αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, σε ό,τι αφορά τις αλλαγές και την τελική διαμόρφωση του ρόστερ.

Συνολικά οχτώ παίκτες του Δικεφάλου μπαίνουν στον τελευταίο χρόνο των συμβολαίων τους, αν και σχεδόν κάθε περίπτωση είναι διαφορετική από τις άλλες.

Κατ΄ αρχήν, τρία από αυτά των συμβόλαια, δηλαδή των Οζντόεφ, Οτο και Σαμάτα, έχουν οψιόν ανανέωσης ενός ακόμη χρόνου (και για τη σεζόν 2025-26). Από την άλλη, ξεχωριστό αποδεικνύεται το θέμα με τον Σαμάτα, για τον οποίο κανείς δεν βάζει το χέρι του στη φωτιά ότι θα παραμείνει κάτοικος Τούμπας.

Για άλλους πέντε παίκτες, η συνεργασία τους με τον ΠΑΟΚ εξαντλείται τον Ιούνιο του 2025. Αλλά κι αυτοί δεν μπαίνουν στον ίδιο παρονομαστή.

Ο Τάισον έκανε φέτος ανανέωση συμβολαίου και θα ετοιμαστεί για ακόμη μια χρονιά παρουσίας στον ΠΑΟΚ. Οι άλλοι τέσσερις έχουν την… ταμπέλα του αναπληρωματικού, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν έχουν το ρόλο τους στην ομάδα.

Ο Τσιγγάρας μετράει 25 συμμετοχές, ωστόσο από τον Ιανουάριο και μετά βρέθηκε μόνο δύο φορές στην αρχική ενδεκάδα για ματς πρωταθλήματος. Ο Ράφα Σοάρες, που κάνει τα… ρεπό του Μπάμπα, έχει συνολικά 21 παρουσίες έναντι 33 την περσινή σεζόν . Ακόμη, ο Μιχαηλίδης θέλει ακόμη μια συμμετοχή για να φθάσει τις 20, αριθμό που θα είχε ξεπεράσει αν δεν είχε την ατυχία του τραυματισμού του στη ρεβάνς κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό. Τέλος, ο Νέσμπεργκ, που θεωρείται η τελευταία λύση-απόντος και του Εκόνγκ-για το κέντρο της άμυνας, έχει παρουσία σε μόλις δέκα ματς από την αρχή της σεζόν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Οι διαιτητές έκλεψαν τη νίκη από τον ΠΑΟΚ

Το «εμπόδιο» του Παναθηναϊκού ήταν αναμφίβολα αρκετά απαιτητικό για τον ΠΑΟΚ mateco, ο οποίος δεν κατάφερε να κερδίσει στο...

Στην ίδια κατηγορία