Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Τι θα δούμε στο ματς με την Μπεϊτάρ

Δημοφιλή

Φτάσαμε στο τέλος του βασικού σταδίου της προετοιμασίας και τα πρώτα συμπεράσματα είναι ξεκάθαρα.

Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου είναι συγκεκριμένη, οι ρόλοι ξεκάθαροι και πάμε για τα πρώτα παιχνίδια με τη Μπεϊτάρ. Για την ακρίβεια, αυτό που είδαμε απέναντι στη Γκενκ, αυτό θα δούμε και στο πρώτο παιχνίδι απέναντι στην Μπεϊτάρ. Αρκεί να μην υπάρξουν απώλειες.

Αυτό είναι και το μεγαλύτερο άγχος όλων μας. Αυτή τη στιγμή γίνεται μία προσπάθεια προσαρμογής από τον Έκονγκ, ενώ πίσω του είναι μεν ο Κεντζιόρα που ξέρει πως παίζει ο Λουτσέσκου, αλλά άργησε να μπει με την ομάδα. Παράλληλα, ο Πολωνός, προορίζεται για κάλυψη στο δεξί μπακ μιας και ο Άντρε είναι τιμωρημένος για το πρώτο παιχνίδι, ο Σάστρε είναι εκτός λόγω τραυματισμού και ο Λύρατζης αμφίβολος.

Στα χαφ, με δεδομένη την τιμωρία του Αουγκούστο, υπάρχουν μόλις δύο παίκτες που παίζουν τη θέση. Ο Τσιγγάρας με τον Σβαμπ. Από πίσω τους δεν υπάρχει Φιλίπε Σοάρες που δεν έχει προπονηθεί μισή φορά με την ομάδα και η κάλυψή τους είναι ο Βρακάς που δεν είναι – ακόμα – χαφ και ο Γιαξής.

Οι τρεις απαραίτητοι μεσοεπιθετικοί είναι τέσσερις, αλλά επί της ουσίας ο Νάρεϊ είναι σε φάση αναζήτησης ρυθμού μετά την τρίμηνη αποχή του στη τελική ευθείας της περσινής σεζόν. Οριακά και εκεί.

Και στα φορ, ο Μπράντον είναι ο ενεργός, ο Τζίμας ήρθε για να δώσει βάθος και θα δούμε τον Σαμάτα αν θα μπορεί να είναι σε θέση να βοηθήσει έστω και στο ροτέισον.

Σίγουρα είναι τα πάντα στη κόψη του ξυραφιού αλλά αν θέλουμε να είμαστε ρεαλιστές, η ενδεκάδα που διαθέτει σήμερα ο ΠΑΟΚ είναι σε πολύ ανώτερο επίπεδο από την περυσινή που αντιμετώπισε την Λέφσκι Σόφιας.

Είναι ένα δουλεμένο σύνολο, με ξεκάθαρο αγωνιστικό πλάνο, με παίκτες που ξέρουν τα θέλω του προπονητή, με αυτοματισμούς και με αρκετά παιχνίδια στα πόδια του. Αρκεί να μην έχει απώλειες.


Τελευταία νέα

Απομακρύνεται ο τίτλος από την Κ19

Απομακρύνθηκε κι άλλο από την διεκδίκηση του τίτλου η Κ19, μετά την ισοπαλία (3-3) με τον Άρη στο Φίλυρο...

Στην ίδια κατηγορία