Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Τι σημασία έχει ο αντίπαλος;

Δημοφιλή

Έγιναν γνωστοί οι (πολλοί) πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στον δεύτερο προκριματικό του Conference. Θυμίζουμε ότι η κλήρωση είναι προγραμματισμένη για τις 21 Ιουνίου, για τους αγώνες που θα γίνουν 27 Ιουλίου και 3 Αυγούστου.

Η μόνη αξία αυτής της διαδικασίας αφορά την γενική εικόνα που αξίζει να έχουμε όλοι για το επίπεδο των ομάδων. Τίποτα παραπάνω και θα το εξηγήσουμε στην πορεία.

Ο ΠΑΟΚ λοιπόν ως «ισχυρός» μπορεί να παίξει με μία εκ των: Πετροκούμπ (Μολδαβία), Ντρίτα (Κόσοβο), Βοϊβοντίνα (Σερβία), Λουκέρνη (Ελβετία), Βόρσκλα Πολτάβα (Ουκρανία), Άαρχους (Δανία), Μποέμιανς 1905 (Τσεχία), Χάμαρμπι (Σουηδία), Κάλμαρ (Σουηδία), Ζαλγκίρις Κάουνας (Λιθουανία), Πογκόν Στσέτσιν (Πολωνία), Σέπσι (Ρουμανία), Γκαμπάλα (Αζερμπαϊτζάν), Μπόρατς (Βοσνία) και μερικές ακόμη.

Με την ίδια συνθήκη μπορεί να παίξει και με νικητή ζευγαριού που θα έχει μέσα μία εκ των: Β36 Τόρσχαβν (Νησιά Φερόε) Αραράτ (Αρμενία), Γκζίρα Γιουνάιτεντ (Μάλτα), Λεβάντια (Εσθονία), Ντιναμό Μινσκ (Λευκορωσία), Κόναχς Κουάι Νόμαντς (Ουαλία), Γιουρόπα (Γιβραλτάρ), Ντομζάλε (Σλοβενία), Σάντα Κολόμα (Ανδόρα), Πρόγκρες Νάιντερκορν (Λουξεμβούργο), Ίντερ Κλουμπ ντ’ Εσκάλδες (Ανδόρα), Κρουσέιντερς (Ιρλανδία), Πάιντε (Εσθονία), Τορπέντο Μπελάζ (Λευκορωσία) και κάποιες άλλες.

Ε και; Τι σημαίνει ισχυρός, τι θα γίνει αν κληρωθεί με την Γκαμπάλα ή την Ντιναμό Μινσκ; Έχει κάποια μεγάλη διαφορά; Ξέρει κανείς από τώρα την κατάσταση αυτών των ομάδων; Το πιο μεγάλο και το πιο κρίσιμο είναι σε τι κατάσταση και πόσο έτοιμος θα είναι ο ΠΑΟΚ.

Θα είναι εντελώς ανόητος όποιος την μέρα της κλήρωσης θα κάνει… υπεράνω σχόλια για τον αντίπαλο. Πώς να γίνει κάτι τέτοιο όταν πέρσι ο ΠΑΟΚ αποκλείστηκε από τη Λέφσκι Σόφιας και πρόπερσι πέρασε με αρκετή τύχη από τους Ιρλανδούς και τους Κροάτες;

Τα παθήματα κάθε είδους πρέπει να γίνουν μαθήματα από όλες τις πλευρές.


Τελευταία νέα

Δικαίωσε τον Λουτσέσκου ο Κεντζιόρα

Το περσινό καλοκαίρι, ο Ράζβαν Λουτσέσκου ζήτησε την επιστροφή του Τόμας Κεντζιόρα στην Θεσσαλονίκη για να υπάρχει μια επιπλέον...

Στην ίδια κατηγορία