Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024

Όταν «σφραγίστηκε» το αήττητο πρωτάθλημα (video)

Δημοφιλή

Σημαδιακή ημερομηνία είναι η σημερινή, 5 Μαΐου για τον ΠΑΟΚ, καθώς σαν σήμερα το 2019… σφράγισε τον τίτλο του Πρωταθλητή Ελλάδος ως αήττητος.

Δύο εβδομάδες νωρίτερα, ο Δικέφαλος θα κατακτούσε και μαθηματικά το πρωτάθλημα, με τη νίκη του με 5-0 κόντρα στον Λεβαδειακό, στο γήπεδο της Τούμπας και μετά την λήξη του αγώνα είχε πραγματοποιήσει την φιέστα της κατάκτησης του τίτλου.

Ωστόσο, εκτός από τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος κόντρα στην ΑΕΚ, στις 11 Μαΐου, υπήρχε ακόμη ένας στόχος για το σύνολο του Ράζβαν Λουτσέσκου και αυτός ήταν να φύγει με νίκη ή ισοπαλία από τα Ιωάννινα κόντρα στον ΠΑΣ, για να κατακτήσει τον τίτλο ως αήττητος.

Και το κατάφερε, καθώς χάρης τα τέρματα του Τσούμπα Άκπομ στο 61′ και του Εβγέν Σάκχοφ στο 81ο λεπτό, ο ΠΑΟΚ πήρε την 26η νίκη στου στο πρωτάθλημα με 0-2, ενώ στα 30 παιχνίδια που έδωσε είχε ακόμη τέσσερις ισοπαλίες.

Μάλιστα, μετά από εκείνο το παιχνίδι, ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε υποβιβαστεί στην Super League 2, όπως και την εφετινή σεζόν και λίγο πριν το τέλος υπήρξαν κάποια επεισόδια από τον κόσμο των γηπεδούχων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Κανείς δεν φαντάζεται το νέο γούρι του Ράζβαν!

Νέο γούρι απέκτησε ο Ράζβαν Λουτσέσκου εκτός από το σκουφάκι που επιλέγει να φορέσει τους χειμερινούς μήνες, με ένα...

Στην ίδια κατηγορία