Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

«Ταγμένοι» στο πλάνο Λουτσέσκου οι φορ

Δημοφιλή

Ασταμάτητος φαντάζει ο ΠΑΟΚ τη φετινή αγωνιστική περίοδο έχοντας ανοιχτή την πόρτα σε τρεις διοργανώσεις κάτι που εκ των πραγμάτων άνοιξε το ρόστερ, τοποθετώντας στην εξίσωση σχεδόν όλο το έμψυχο δυναμικό που διαθέτει στα χέρια του ο Ράζβαν Λουτσέσκου. Σημειώνοντας επί του παρόντος 96 γκολ σε 36 αναμετρήσεις κατόπιν των πέντε τελευταίων τερμάτων που πρόσθεσε στη συγκομιδή του κόντρα στον Πανσερραϊκό, αξίζει κανείς να απομονώσει συν τοις άλλοις και το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της επιθετικής του τριπλέτας των «ασπρόμαυρων», με τους Άλι Σαμάτα, Μπράντον Τόμας και Στέφανο Τζίμα να υπηρετούν υποδειγματικά το πλάνο του προπονητή τους, φέροντας ευθύνη στα 16 γκολ που έχει γράψει μέχρι στιγμής ο ΠΑΟΚ.

Ενδεικτικοί είναι οι παρακάτω θερμικοί χάρτες των τριών επιθετικών του Δικεφάλου, αποτυπώνοντας πως δεν περιορίζονται κατ΄αποκλειστικότητα στο «κουτί» αλλά με κινήσεις τους στον αγωνιστικό χώρο προσφέρουν μία έξτρα βοήθεια στους συμπαίκτες τους. Προ λίγων μηνών ερωτηθείς για τη συχνότητα σκοραρίσματος των φορ, ο Ράζβαν Λουτσέσκου είχε σκιαγραφήσει μεταξύ άλλων τα «θέλω» του και εκ του αποτελέσματος δικαιώνεται, βλέποντας την εφαρμογή των λεγομένων του εντός αγωνιστικού χώρου.

«Δεν έχει σημασία ποιος σκοράρει, ο στόχος είναι όποιος και να μπει μέσα στο γήπεδο να παίξει καλά, να κερδίσει και να βάλει γκολ. Αν οι άλλοι έχουν βάλει περισσότερα από τους επιθετικούς μας, σημαίνει ότι έχουν κάνει καλή δουλειά και οι επιθετικοι επίσης. Γιατί τα γκολ προέρχονται και από ενέργειες των επιθετικών που δημιουργούν χώρους με τις κινήσεις τους. Έχουν συμμετοχή στα γκολ όλοι οι παίκτες και αυτό ειναι το σημαντικό, γιατί οι επιθετικοί μας βοηθάνε φτιάχνοντας χώρους για τους άλλους. Είναι μια τεράστια δουλειά τόσο όταν έχουμε την μπάλα, όσο και όταν δεν την έχουμε, έχουν πολύ μεγάλη συνεισφορά οι επιθετικοί μας και δεν κρίνονται μόνο από τα γκολ τους».

Ο θερμικός χάρτης του Άλι Σαμάτα:

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Ο θερμικός χάρτης του Μπράντον Τόμας:

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Ο θερμικός χάρτης του Στέφανου Τζίμα:

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Τα ίδια και τα ίδια ο δήμαρχος του Μπριζ

«Η Φιορεντίνα είναι γνωστή για τους ιδιότροπους οπαδούς της. Αγώνας υψηλού κινδύνου» και σαν σε... επανάληψη ο δήμαρχος του...

Στην ίδια κατηγορία