Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

«Focus» στον Ατρόμητο

Δημοφιλή

Στην τελική ευθεία ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Ατρόμητο βρίσκεται ο ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, ανανεώνοντας εκ νέου το «ραντεβού» του στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Νέας Μεσήμβριας το απόγευμα στις 17:00. Προερχόμενος αφενός από την υπερπολύτιμη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό και εξασφαλίζοντας την παρουσία του στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson, πλέον η προσοχή προσανατολίζεται εκ νέου στο ελληνικό πρωτάθλημα με μοναδικό στόχο τους τρεις βαθμούς.

Επί της ουσίας, το ερχόμενο ματς με τους Περιστεριώτες (04/02, 20:30) ανοίγει έναν ακόμη απαιτητικό κύκλο για τον Δικέφαλο δεδομένου πως έπονται ντέρμπι με ΑΕΚ και Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα ενώ ως ενδιάμεση αγωνιστική υποχρέωση στις 14 Φεβρουαρίου έχει οριστεί ο πρώτος αγώνας με Παναθηναϊκό με φόντο την εξασφάλιση ενός εισιτηρίου στην τελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Από πλευράς ιατρικού δελτίου στα πιτς παραμένει ο Αντελίνο Βιεϊρίνια δεδομένου πως συνεχίζει να ακολουθεί ατομικά προγράμματα προετοιμασίας ενώ ο Αντρέ Ρικάρντο έκανε θεραπεία, καθώς οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν πως έχει μια κάκωση στην κλείδα, που θα τον κρατήσουν εκτός προπονήσεων για τις επόμενες μέρες. Απεναντίας, «παρών» στις προπονήσεις δήλωσε ο Άλι Σαμάτα κατόπιν της ολοκλήρωσης των υποχρεώσεών του με την Τανζανία στο AFCON και εκτός απροόπτου τίθεται εκ νέου στη διάθεση του Ράζβαν Λουτσέσκου ενόψει του αγώνα με τον Ατρόμητο.

Από εκεί και πέρα, ερωτηματικό εντοπίζεται στη συμμετοχή του Γιόνι Ότο στις τελικές επιλογές από τη στιγμή που ο 29χρονος Ισπανός μπακ έχει ανακτήσει προπονήσεις στα πόδια του και συνεχίζει να κινείται σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς υπό τις οδηγίες του Ράζβαν Λουτσέσκου, γνωρίζοντας τους νέους του συμπαίκτες, έχοντας έρθει σε «επαφή» με τον ΠΑΟΚ και τη Θεσσαλονίκη τις πρώτες του ημέρες στην Ελλάδα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

ΑΣ ΠΑΟΚ: «Πάμε όλοι Παλατάκι!»

Ο ΠΑΟΚ δίνει το δεύτερο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό για τα προημιτελικά του πρωταθλήματος και ο «ασπρόμαυρος» ΑΣ έστειλε...

Στην ίδια κατηγορία