Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Κονσέρτο για πολυβόλα ο ΠΑΟΚ!

Δημοφιλή

Έχοντας ως τελευταίο δείγμα «γραφής» του την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό, κατά την οποία εξασφάλισε την παρουσία του στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson με πέντε ακόμη τέρματα στην επιθετική του συγκομιδή, ο ΠΑΟΚ έφτασε τα 96 συνολικά σε 36 αγώνες που έχει δώσει, καταγράφοντας αξιοσημείωτες επιδόσεις. Εκ των πραγμάτων με το «τριπλό» ταμπλό του Δικεφάλου το ρόστερ άνοιξε, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να εκμεταλλεύεται όλο το έμψυχο υλικό που έχει στη διάθεσή του, δημιουργώντας ως χαρακτηριστικό του γνώρισμα την εναλλαγή ποδοσφαιριστών χωρίς κανένα αντίκτυπο αγωνιστικά.

Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε από την παρακάτω λίστα των παικτών που προσέθεσαν το… λιθαράκι τους στην συγκομιδή του ΠΑΟΚ απουσιάζουν μόνο τρία ονόματα. Ο λόγος για τους δύο κεντρικούς αμυντικούς των «ασπρόμαυρων», Γιάννη Μιχαηλίδη και Ουίλιαμ Τρόοστ Έκονγκ, αλλά και τον Κυριάκο Γιαξή που έχει παίξει ελάχιστα μόλις 5′ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον Αστέρα Τρίπολης.

Οι φετινοί σκόρερ του ΠΑΟΚ:

Άντριγια Ζίβκοβιτς (13 γκολ)

Κίριλ Ντεσπόντοφ (11 γκολ)

Μπράντον Τόμας (9 γκολ)

Τόμας Μουργκ ( 9 γκολ)

Γιάννης Κωνσταντέλιας (9 γκολ)

Μαγκομέντ Οζντόεφ (6 γκολ)

Στέφαν Σβαμπ (5 γκολ)

Τάισον (4 γκολ)

Στέφανος Τζίμας (4 γκολ)

Κωνσταντίνος Κουλιεράκης (3 γκολ)

Αλί Σαμάτα (3 γκολ)

Ράφα Σοάρες (3 γκολ)

Αμπντούλ Ραχμάν Μπαμπά (3 γκολ)

Ζοάν Ζάστρε (2 γκολ)

Μάρκος Αντόνιο (2 γκολ)

Θεοχάρης Τσιγγάρας (1 γκολ)

Βιεϊρίνια (1 γκολ)

Τόμας Κεντζιόρα (1 γκολ)

Σουαλιό Μειτέ (1 γκολ)

Ιβάν Νάσμπεργκ (1 γκολ)

Αντρέ Ρικάρντο (1 γκολ)

Εκ των πιο εύστοχων στη λίστα φιγουράρει ο Μάρκος Αντόνιο δεδομένου μετρά δύο σουτ σε αντίπαλη εστία και ισάριθμα γκολ ενώ αξίζει να απομονώσει κανείς και το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό γνώρισμα των φορ του ΠΑΟΚ υπηρετώντας μέχρι… τελείας το πλάνο του Ράζβαν Λουτσέσκου όπως φανερώνουν οι θερμικοί τους χάρτες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ματσάρες σε Conference και Europa League

Καταπληκτικός σε εξέλιξη, ένταση και σασπένς ήταν κι ο δεύτερος ημιτελικός του Europa Conference League, με τη Φιορεντίνα να...

Στην ίδια κατηγορία