Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Ο Σάστρε το έχει ξανακάνει!

Δημοφιλή

Ένα αξέχαστο παιχνίδι της μοίρας για τον Ζόαν Σάστρε στην εντός έδρας αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ κατά την τελευταία αγωνιστική υποχρέωση του Δικεφάλου πριν τις διακοπές του Πάσχα δεδομένου πως ο Ισπανός δεξιός οπισθοφύλακας σημείωσε το υπ΄αριθμόν τρίτο του τέρμα τη φετινή αγωνιστική περίοδο, σκοράροντας λίγα δευτερόλεπτα μετά το νεύμα του για την αντικατάστασή του εξαιτίας των ενοχλήσεων που αποκόμισε από σύγκρουσή του με ποδοσφαιριστή της Ένωσης. Κουβαλώντας, ωστόσο, τον τραυματισμό του, χάρισε στον ΠΑΟΚ ένα υπερπολύτιμο τέρμα ενόψει συνέχειας.

Άξιο αναφοράς δε πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ζόαν Σάστρε καταγράφει τέρμα υπό συνθήκες που ο ΠΑΟΚ αναζητάει την ανατροπή, έχοντας σκοράρει την την αγωνιστική περίοδο του 2021-2022 και… γκολάρα ανατροπής κόντρα στον Παναθηναϊκό στην Τούμπα για το τελικό 2-1. Για την 22η αγωνιστική της Super League το γκρουπ του Ράζβαν Λουτσέσκου υποδέχθηκε τους «πράσινους», έχοντας τοποθετηθεί από νωρίς με τον Παλάσιος (6΄) πίσω στο σκορ. Μπορεί να βρέθηκε με το… καλησπέρα με την πλάτη στον τοίχο, ωστόσο, ο ΠΑΟΚ απάντησε με γκολ του Ίγκι Ίνγκασον στο δεύτερο μέρος (77΄) για να φέρει το ματς στα ίσα, ενώ τον τελευταίο λόγο είχε ο Ζόαν Σάστρε που χάρισε τη νίκη στην ομάδα του στο 88΄.

Με εντυπωσιακό, μακρινό σουτ έξω από την περιοχή του Μπρινιόλι, ο Ισπανός δεξιός οπισθοφύλακας σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι με την μπάλα να φεύγει εκτός εστίας, έχοντας περάσει -εντούτοις- τη γραμμή σε μία φάση που έφερε ολοκληρωτικά με την «υπογραφή» του Ζόαν Σάστρε ο οποίος τροφοδότησε τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς πριν ανακτήσει πίσω τη μπάλα για να σκοράρει και να πετύχει την απόλυτη ανατροπή. Αναμενόμενα άπαντες στον ΠΑΟΚ ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς για το εν λόγω αποτέλεσμα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

«Σήκωσέ το ΠΑΟΚάρα!»

Σε προσωπικές του τοποθετήσεις κατόπιν της εντός έδρας ήττας του ΠΑΟΚ από τον Παναθηναϊκό στο PAOK Sports Arena με...

Στην ίδια κατηγορία