Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Με πεντάρα επί του Πανσερραϊκού έδωσε ραντεβού στους «4» με Παναθηναϊκό

Δημοφιλή

Νικώντας 5-0 τον Πανσερραϊκό στη ρεβάνς της Τούμπας και με συνολικό σκορ 9-0 ο ΠΑΟΚ πέρασε στα ημιτελικά του κυπέλλου, όπου θ’ αναμετρηθεί με τον Παναθηναϊκό (το πρώτο παιχνίδι θα γίνει στην Τούμπα).

Στην παγωμένη Τούμπα ο ΠΑΟΚ διπλασίασε εύκολα τις νίκες επί του Πανσερραϊκού, που είχε τις φάσεις για να σκοράρει τουλάχιστον μια φορά.

Η πρώτη ευκαιρία του αγώνα καταγράφηκε στο 7΄, όταν ο Σοφιανός δεν μπόρεσε δύο φορές να νικήσει τον Ζίβκοβιτς, αν και βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση.

Ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ στο 21΄, όταν ο Τζίμας με κοντινή προβολή αξιοποίησε την ασίστ του Σάστρε.

Πέντε λεπτά αργότερα ο Δικέφαλος διπλασίασε τα τέρματά του. Ο Ζίβκοβιτς βρήκε ανοιχτό διάδρομο και με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έστειλε την μπάλα πρώτα στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Κατσίκα και στη συνέχεια στα δίχτυα.

Στο 48΄ ο Αλεξιτς δεν μπόρεσε να νικήσει τον Ζίβκοβιτς, ενώ στο 56΄ ο Τζίμας δεν κατάφερε να σκοράρει, αν και βρέθηκε σε καλή θέση.

Στο 71΄ ο Κωνσταντέλιας πέρασε για τον Ζίβκοβιτς, ο οποίος νικήθηκε από τον Κατσίκα, ενώ δέκα λεπτά αργότερα ο Ρικάρντο πέτυχε το 3-0, αξιοποιώντας την ασίστ του Ράφα Σοάρες.

Το σκορ έγινε 4-0 στο 85΄ με τον Τόμας, ο οποίος σούταρε έξω από τη μεγάλη περιοχή, στέλνοντας την μπάλα στη δεξιά γωνία του Κατσίκα. Και στις καθυστερήσεις ο Κωνσταντέλιας έκανε το τελικό 5-0.

ΠΑΟΚ: Ζ. Ζίβκοβιτς (86΄ Ταλιχμανίδης), Ράφα Σοάρες, Μιχαηλίδης, Νέσμπεργκ, Σάστρε (46΄ Μπάμπα), Σβαμπ (61΄ Ρικάρντο), Τσιγγάρας, Μάρκος Αντόνιο, Κωνσταντέλιας, Αντρ. Ζίβκοβιτς, Τζίμας (74΄ Τόμας).

Πανσερραϊκός: Κατσίκας, Ντάνκερλουι, Γκοτζαμανίδης, Πεταυράκης, Πηλέας, Mορέιρα, Οικονόμου (60΄ Στάικος), Σοφιανός (77΄ Γούλερι), Μούργος (61΄ Τόμας), Μασκανάκης (60΄ Ουάρντα), Άλεξιτς (72΄ Μπετανκόρ).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Μπλόκο της UEFA σε Μάντσεστερ Σίτι και Χιρόνα

Σύμφωνα με νεότερο ρεπορτάζ των Times, Μάντσεστερ Σίτι και Χιρόνα απειλούνται με αποκλεισμό από το Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης...

Στην ίδια κατηγορία