Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Νέες «ανάσες» στον ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Υπό καθεστώς ειδικής διαχείρισης βρίσκεται το αγωνιστικό τμήμα του ΠΑΟΚ λόγω… Πάσχα δεδομένου πως ο Ράζβαν Λουτσέσκου με τους άμεσους βοηθούς τους έχουν σχεδιάσει πρόγραμμα αποφόρτισης. Δεν «χωρά» αμφιβολία πως ο ΠΑΟΚ τη βδομάδα που διανύουμε προπονήθηκε χωρίς πίεση και άγχος. Μάλιστα, το τεχνικό τιμ έδωσε ήδη ένα διήμερο ρεπό προκειμένου να αποσυμφορηθεί η πίεση που υπήρχε από το προηγούμενο διάστημα με τις διαδοχικές αγωνιστικές υποχρεώσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Άξιο αναφοράς δε πως οι «ασπρόμαυροι» την Παρασκευή 3/5 θα πραγματοποιήσουν την τελευταία τους προπόνηση για τη συγκεκριμένη βδομάδα δεδομένου πως ο Ράζβαν Λουτσέσκου και οι συνεργάτες του αποφάσισαν να δώσουν ρεπό τόσο το Σάββατο, όσο και την Κυριακή και από Δευτέρα η ομάδα θα μπει ξανά στο γήπεδο, προκειμένου να ξεκινήσει η προετοιμασία για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Σε επίπεδο απουσιών όλα τα βλέμματα μετατοπίζονται στην αγωνιστική ετοιμότητα του Ζόαν Σάστρε δεδομένου πως κατά την εντός έδρας αναμέτρηση του Δικεφάλου με την ΑΕΚ αποκόμισε ενοχλήσεις, ακολουθώντας «ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο κι υποβλήθηκε σε θεραπεία» όπως επισημάνθηκε από πλευράς ασπρόμαυρης ΠΑΕ στη σχετική αναφορά της.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Το ρεκόρ του Μαργαρίτη και η ξεχωριστή επίδοση του Πόρτερ

Ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με 84-66 στο πρώτο αγώνα της σειράς με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και πλέον...

Στην ίδια κατηγορία