Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Στη «μάχη» και οι… μικροί του ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Ιδιαίτερα γεμάτος είναι ο «φάκελος» διεθνών του ΠΑΟΚ δεδομένου πως έξι ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας έχουν κληθεί στα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα των χωρών τους, απουσιάζοντας από τη μίνι προετοιμασία του αγωνιστικού τμήματος το διάστημα της διακοπής του μίνι πρωταθλήματος. Εντός αυτών ο Στέφανος Τζίμας που τίθεται εκτός διάθεσης του Ράζβαν Λουτσέσκου και μαζί με τους Παναγιώτη Παναγιώτου, Κωνσταντίνο Μπαλωμένο, Αργύρη Δαρέλα καλούνται στην Εθνική Ελπίδων για τους αγώνες της προκριματικής φάσης του EURO Κ21 2025 με την Λευκορωσία που διεξάγεται στην Αρμενία σήμερα (22.03). Επόμενος αγώνας κόντρα σε Ανδόρα στην Τρίπολη στις 26.03, 16:00.

Αγωνιστική δράση με την εθνική Γεωργίας Κ21 και την εθνική Αλβανίας του αντίστοιχου κλιμάκιου επιφυλάσσει το σημερινό (22.03) πρόγραμμα και για τους Βασίλη Γκορντεζιάνι και Ερμή Σελιμάϊ αντιστοίχως, με τον πρώτο να πραγματοποιεί πρόβα τζενεράλε με την Τουρκία πριν την επίσημη αναμέτρηση κόντρα στο Γιβραλτάρ στις 26.03 και τον δεύτερο να ακολουθεί την αποστολή της εθνικής Αλβανίας Κ21 για τα ματς της προκριματικής φάση του EURO 2025 με την Φινλανδία που διεξάγεται σήμερα (22.03) και την Ελβετία (26.03).

Για την επιστροφή στις νίκες ο Κίριλ Ντεσπόντοφ που τίθεται αντιμέτωπος με τη Τανζανία σε τουρνουά της FIFA στο Μπακού, επιθυμώντας εναγωνίως την επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα με τη Βουλγαρία και χάνοντας τον «ασπρόμαυρο» εμφύλιο με τον Άλι Σαμάτα από τη στιγμή που επέλεξε να παραμείνει στη Θεσσαλονίκη, συνιστώντας όπως αποδείχθηκε παράδειγμα για αρκετούς συμπαίκτες του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Τα παιχνίδια του Οζέγκοβιτς με ΠΑΟΚ

Μπορεί σερβικά δημοσιεύματα να ανέφεραν πως ο ΠΑΟΚ είναι σε επαφές με τον με τον επιθετικό της Κηφισιάς, Όγκνιεν...

Στην ίδια κατηγορία