Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Πόλος έλξης με το… καλημέρα ο Έκονγκ (pic)

Δημοφιλή

Επιστροφή στη Νέα Μεσήμβρια για το αγωνιστικό τμήμα του ΠΑΟΚ στις 11:00 σήμερα (22/03) το πρωί κατόπιν του… δώρου που εξασφάλισε ο Ράζβαν Λουτσέσκου στο γκρουπ ποδοσφαιριστών του που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη δεδομένης της ακύρωσης της απογευματινής προπόνησης της Πέμπτης (21/03). Ένα μίνι ρεπό που επί της ουσίας δόθηκε μετά από τα απαιτητικά προγράμματα των «ασπρόμαυρων», ανανεώνοντας εκ νέου το ραντεβού τους σε λίγες ώρες από τώρα.

Υπό αυτές τις συνθήκες και με το προπονητικό πρόγραμμα ενόψει ο Ουίλιαμ Τρόοστ Έκονγκ που έχει να διαχειριστεί τη θλάση 3ου βαθμού από το AFCON περνώντας την πόρτα του χειρουργείου και χάνοντας εκτός απροόπτου τη φετινή αγωνιστική περίοδο, έγινε πόλος έλξης για μικρούς οπαδούς του ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσήμβρια. Ενδεικτικό πως στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram, ο Νιγηριανός κεντρικός αμυντικός πόσταρε μία φωτογραφία με μικρά παιδιά που τον πλαισιώνουν, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά «καλημέρα ΠΑΟΚάρα!».

Δείτε αναλυτικότερα τη φωτογραφία που ανέβασε ο 30χρονος στόπερ του Δικεφάλου:

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Μπαίνοντας εκ νέου σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων μετά το ρεπό που εξασφάλισε ο Ρουμάνος τεχνικός, ο ΠΑΟΚ επί του παρόντος μετράει στο ιατρικό του δελτίο πλην των διεθνών ποδοσφαιριστών του έξι απουσίες έχοντας ως τελευταία προσθήκη τον Χάρη Τσιγγάρα που έμεινε εκτός προπόνησης από γύρισμα στον αστράγαλο του που αποκόμισε σε προηγούμενο προπονητικό πρόγραμμα. Ο μέσος του Δικεφάλου ακολούθησε θεραπεία και πρόγραμμα στην πισίνα και το γυμναστήριο, με την κατάστασή του να μην εμπνέει ανησυχία.

Από εκεί και πέρα, Γιάννης Μιχαηλίδης και Ζόαν Σάστρε ανεβάζουν διαρκώς στροφές με γνώμονα την επανένταξη τους στο πρόγραμμα των υπόλοιπων συμπαικτών τους δεδομένου πως ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός έκανε μέρος της κανονικής προπόνησης και στη συνέχεια δούλεψε ατομικά, ενώ μόνος προπονήθηκε κι ο Ισπανός δεξιός οπισθοφύλακας. Θεραπεία και πρόγραμμα στην πισίνα και το γυμναστήριο περιελάμβανε το πρόγραμμα και για τους Μαγκομέντ Οζντόεφ  Μπάμπα και Ουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ, με τους δύο τελευταίους να… αποφεύγουν ασπρόμαυρο εμφύλιο δεδομένης της συνάντησης των αντιπροσωπευτικών τους συγκροτημάτων τη σημερινή (22/03) μέρα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Τα παιχνίδια του Οζέγκοβιτς με ΠΑΟΚ

Μπορεί σερβικά δημοσιεύματα να ανέφεραν πως ο ΠΑΟΚ είναι σε επαφές με τον με τον επιθετικό της Κηφισιάς, Όγκνιεν...

Στην ίδια κατηγορία