Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Για την επιστροφή στις νίκες Βουλγαρία και Ντεσπόντοφ

Δημοφιλή

Ακόμη μία κλήση επιφύλασσε ο Ίλιαν Ίλιεφ στην εθνική Βουλγαρίας για τον Κίριλ Ντεσπόντοφ που συνιστά και επίσημα τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή της πατρίδας του, έχοντας «εμπλακεί» σε 43 γκολ εντός 50 αγώνων το 2023, δίνοντας του μία έξτρα ώθηση για την κατάκτηση του βραβείου. Για την ακρίβεια, την τρίτη συναπτή ανάδειξή του ως Νο1 Βούλγαρου ποδοσφαιριστή και συνολικά τέταρτη στην καριέρα του.

Συνεπώς, ο διεθνής ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ μαζί με ακόμη πέντε συμπαίκτες του από την πρώτη ομάδα απουσιάζει από τη μίνι προετοιμασία του αγωνιστικού τμήματος στη Νέα Μεσήμβρια δεδομένων των αγωνιστικών του υποχρεώσεων με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του κόντρα σε Τανζανία στις 22.03 και με Αζερμπαϊτζάν στις 25.03, με τα δύο ματς να διεξάγονται στο Αζερμπαϊτζάν.

Επιθυμώντας να επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα αρχής γενομένης από το σημερινό (22/03) φιλικό ματς με τη Τανζανία, οι Βούλγαροι αναζητούν εναγωνίως μία νίκη ψυχολογίας επισημαίνοντας διαρκώς πως «θέλουμε να κερδίσουμε καθώς είναι κάτι που έχουμε να κάνουμε εδώ και πολύ καιρό. Αυτό δεν είναι το πρόσωπό μας. Θέλουμε να δείξουμε ένα διαφορετικό πρόσωπο όποτε με Τανζανία θα βγούμε και θα πάρουμε το ματς».

Στα αξιοσημείωτα δε πως οι «εκλεκτοί» της εθνικής Βουλγαρίας προ λίγων ημερών αναχώρησαν από τη Σόφια προς το Αζερμπαϊτζάν αντιμετωπίζοντας απρόοπτο πρόβλημα με το… καλημέρα της προετοιμασίας τους εξαιτίας του δυνατού αέρα που επικρατούσε στο γήπεδο του Neftchi και επί της ουσίας μετέφερε σε διαφορετικό μέρος και πιο συγκεκριμένα στο γήπεδο του Ολυμπιακού Σταδίου στο Μπακού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Υπέροχες στιγμές στο τουρνουά «Παναγιώτης Κατσούρης» (pics-video)

Με απόλυτη επιτυχία διοργανώθηκε από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ το elite τουρνουά «Παναγιώτης Κατσούρης», η οποία έκανε μια αποτίμηση ενός...

Στην ίδια κατηγορία