Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Δεν θα ξεκουραστούν όλοι

Δημοφιλή

Η πρόκριση έφερε… ανάσες στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ και σε συνδυασμό με τις αγωνιστικές υποχρεώσεις των αντιπροσωπευτικών συγκροτημάτων, το αγωνιστικό τμήμα ανανέωσε το ραντεβού του τη Δευτέρα (18.03) στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Νέας Μεσήμβριας.

Εξ ου και η εξόρμηση του Μπράντον Τόμας στο Παρίσι μαζί με την κοπέλα του, με τον Ισπανό φορ να εκμεταλλεύεται στο έπακρο το τριήμερο ρεπό που χορήγησε ο Ράζβαν Λουτσέσκου ενόψει της απαιτητικής συνέχειας.

Σε κάθε περίπτωση, όμως, ο Ρουμάνος τεχνικός δεν μπορεί να λογίζει στις υπηρεσίες των Ντόμινικ Κοτάρσκι, Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Κίριλ Ντεσπόντοφ, Στέφανο Τζίμα, Γιάννη Κωνσταντέλια και Κωνσταντίνο Κουλιεράκη έως και την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων τους, με την υποσημείωση πως εν τέλει ακυρώθηκε ένας ασπρόμαυρος… εμφύλιος.

Ενδεικτικό πως ο Άλι Σαμάτα επέλεξε να μη δηλώσει το παρών με την Τανζανία στην αναμέτρηση με τη Βουλγαρία του Κίριλ Ντεσπόντοφ και αντ΄ αυτού να παραμείνει στη Θεσσαλονίκη όπως ακριβώς και από τους αγώνες των Τανζανών με Αζερμπαϊτζαν και Μογγολία.

Στους «εκλεκτούς» του Γκουστάβο Πογιέτ συμπεριλήφθηκαν οι Γιάννης Κωνσταντέλιας και Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, ενόψει των αγωνιστικών της υποχρεώσεων αρχής γενομένης από τον καθοριστικού αγώνα της Πέμπτης κόντρα στο Καζακστάν στο γήπεδο της Ν. Φιλαδέλφειας σε μία άκρως απαιτητική μάχη δεδομένου πως άπαντες αναζητούν ένα νικηφόρο αποτέλεσμα προκειμένου η Εθνική Ελλάδος να προκριθεί στον τελικό του Nations League, αντιμετωπίζοντας τον νικητή του αγώνα Γεωργίας-Λουξεμβούργο, με στόχο το εισιτήριο για τα τελικά του Euro 2024 στη Γερμανία.

Οι Παναγιώτης Παναγιώτου, Κωνσταντίνος Μπαλωμένος , Αργύρης Δαρέλας και Στέφανος Τζίμας καλούνται στην Εθνική Ελπίδων για τους αγώνες της προκριματικής φάσης του EURO U21 2025 με την Λευκορωσία (διεξάγεται στην Αρμενία στις 22.03, 13:30) και με την Ανδόρα (στην Τρίπολη στις 26.03, 16:00).

Κάθε άλλο παρά απαρατήρητες πέρασαν οι εμφανίσεις που κατέθεσε ο Ντόμινικ Κοτάρσκι με τον ΠΑΟΚ σε Ελλάδα και Ευρώπη κάτι που επέφερε την κλήση του στην Εθνική Κροατίας που ανέκαθεν ήταν στο «μπλοκάκι» των επιτελών της. Ο 23χρονος τερματοφύλακας του Δικεφάλου συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή, με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του να συμμετέχει σε φιλικό τουρνουά στο Άμπου Ντάμπι από τις 22 μέχρι τις 26 Μαρτίου.

Κίριλ Ντεσπόντοφ και Αντρίγια Ζίβκοβιτς χωρίς… ανάσα

Σταθερά στις κλήσεις της Εθνικής Βουλγαρίας βρίσκεται ο Κίριλ Ντεσπόντοφ που ταξιδεύει στο Μπακού με γνώμονα τις δύο φιλικές αναμετρήσεις με τη Τανζανία και Αζερμπαϊτζάν. Όπως ακριβώς και ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς που συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Εθνικής Σερβίας ενόψει των φιλικών τεστ με Ρωσία στη Μόσχα και Κύπρο στη Λάρνακα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Παρακολουθούν την κατάσταση του Εκόνγκ στην Νιγηρία

Ο Γούιλιαμ Τροστ Εκόνγκ τραυματίστηκε στα πρώτα παιχνίδια με την Εθνική Νιγηρίας στο Κόπα Άφρικα, ωστόσο συνέχισε να αγωνίζεται,...

Στην ίδια κατηγορία