Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Παράδειγμα στους Τανζανούς ο Σαμάτα

Δημοφιλή

Άλι Σαμάτα και Κίριλ Ντεσπόντοφ δεν έμελλε να ανταμώσουν στη σημερινή (22.03) φιλική αναμέτρηση των αντιπροσωπευτικών τους συγκροτημάτων δεδομένου πως ο Τανζανός στράικερ κατόπιν προσωπικής του επιλογής δεν συμπεριλήφθηκε στις κλήσεις και αντ΄αυτού παρέμεινε στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να προπονηθεί υπό τις οδηγίες του Ράζβαν Λουτσέσκου σε αυτή τη… μίνι προετοιμασία στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Νέας Μεσήμβριας.

Παράδειγμα που ακολουθούν και οι συμπαίκτες του Άλι Σαμάτα δεδομένου πως μετά το φιλικό τεστ με τη Βουλγαρία αναχωρούν εσπευσμένα προκειμένου να δηλώσουν εκ νέου παρόντες στην προετοιμασία των ομάδων τους. Ο λόγος για τους Άϊσι Μανούλα, Μοχάμεντ Χουσέν, Κένεντι Τζούμα, Κίμπου Ντένις, Σέρι, Μπουαμιέτο, Ιμπραϊμ Μπάκα, Χάγια και Κλέμαν Μζίζε.

«Μόλις τελειώσει ο αγώνας με τη Βουλγαρία, αρκετοί παίκτες που παίζουν για τους συλλόγους Young Afrikaans και Simba θα αναχωρήσουν για να προετοιμαστούν με τους συλλόγους τους για τους σημαντικούς αγώνες στην ήπειρο», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Τανζανίας, Κλίφορντ Ντίμπο. Πρόσθεσε επίσης ότι αυτές τις μέρες θα πρέπει να φτάσει ο πολλά υποσχόμενος νεαρός επιθετικός Κέλβιν Τζον, ο οποίος αγωνίζεται για τη δεύτερη ομάδα της βελγικής Γκενκ και έχει προσελκύσει την προσοχή του προπονητή των Τανζανών.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Τα παιχνίδια του Οζέγκοβιτς με ΠΑΟΚ

Μπορεί σερβικά δημοσιεύματα να ανέφεραν πως ο ΠΑΟΚ είναι σε επαφές με τον με τον επιθετικό της Κηφισιάς, Όγκνιεν...

Στην ίδια κατηγορία