Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Σήμερα χρειάζεται θετική αύρα απ’ όλους

Δημοφιλή

Να θυμηθούμε πώς φθάσαμε εδώ για να καταλάβουμε και την σοβαρότητα της κατάστασης;

Μία ευκαιρία για κάτι πιο βατό αυτό το καλοκαίρι χάθηκε στον τελικό τρίτης θέσης με τον Ολυμπιακό. Ο ΠΑΟΚ ήταν καλός, καλύτερος του αντιπάλου, αλλά από το 0-1 και μετά κανείς δεν μπορούσε να αντιδράσει.

Στον τελικό χάθηκε και η δεύτερη ευκαιρία, τότε που ο ΠΑΟΚ κλήθηκε να παίξει με παίκτη παραπάνω για 90 λεπτά, δέχθηκε γκολ και μετά από κάποιο σημείο κανείς και πάλι δεν πίστευε στην επιτυχία. Γκολ και πάλι δεν ήρθε, όπως και αντίδραση συνόλου που σε πείθει ότι μπορεί να ανταποκριθεί στα δύσκολα και στην πίεση.

Εδώ είναι το ζήτημα! Τώρα που ο ΠΑΟΚ δίνει άλλους δύο τελικούς με στόχο την καλύτερη ευρωπαϊκή προοπτική κανείς δεν γνωρίζει πως θα αντιδράσει η ομάδα στις πιθανές δυσκολίες που θα παρουσιαστούν μπροστά της. Η προσωπικότητα της ομάδας διαμορφώνεται, πολλές προσωπικότητες σε καίριες θέσεις είτε δεν αποκτήθηκαν είτε δεν μπήκαν ακόμη στο ρόστερ και γι΄ αυτό η αγωνία μεγαλώνει: Αν κάτι στραβώσει στο πρώτο ματς ή στο δεύτερο που θα κρίνεται και η πρόκριση, θα μπορεί να αντιδράσει ο ΠΑΟΚ; Για εμένα αυτή είναι η μεγαλύτερη αγωνία και παρά το ότι εύχομαι να πάνε όλα τέλεια, αυτό δεν είναι πολύ πιθανό στο ποδόσφαιρο.

Γι΄ αυτό στον σημερινό αγώνα χρειάζεται πολύ θετική αύρα από όλους και για όλα ώστε να έρθει η νίκη απέναντι σε αντίπαλο που δεν είναι δυνατός, αλλά δεν είναι και σαν άλλους ημιεπαγγελματίες που υπάρχουν σε αυτή τη φάση της διοργάνωσης.


Τελευταία νέα

Ο Λουτσέσκου δεν ασχολήθηκε, αλλά έμαθε

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου άκουσε για την ένταση μετά τη λήξη του ματς με την ΑΕΚ, είδε τα βίντεο, αλλά...

Στην ίδια κατηγορία