Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Προετοιμάζεται για Θεσσαλονίκη η Μπριζ (pics)

Δημοφιλή

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να επωφελήθηκε με την αναβολή της 5ης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό έχοντας επικεντρωθεί κατ΄αποκλειστικότητα στην Ευρώπη με δύο ερωτηματικά, ωστόσο, η Κλαμπ Μπριζ δεν είχε κενό ανάμεσα στα σετ αγώνων της με το γκρουπ του Ράζβαν Λουτσέσκου για μία θέση στην ημιτελική φάση του UEFA Europa Conference League καταναλώνοντας ενέργεια κόντρα στην Αντβέρπ στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των Play Off της Jupiler League, έχοντας «καρπωθεί» την τρίτη συναπτή εντός έδρας νίκη της.

Στην παρούσα φάση μετατοπίζει την προσοχή της στην επαναληπτική αναμέτρηση με τους «ασπρόμαυρους» στην Τούμπα την προσεχή Πέμπτη (18.04), εκεί όπου όλα κρίνονται ακόμη μία φορά, μπαίνοντας ήδη σε ρυθμούς… ΠΑΟΚ και Θεσσαλονίκης. Κάτι που αντανακλάται και στην επίσημη ιστοσελίδα της, ντύνοντας με πλάνα από τη Θεσσαλονίκη την αρχική της:

Αφορμή δοθείσης από την επικείμενη επαναληπτική αναμέτρηση ο Νίκι Χάγιεν καλείται να διαχειριστεί μία εξαιρετικά σημαντική «τριπλέτα» απουσιών λόγω συμπλήρωσης καρτών, με τον υπηρεσιακό τεχνικό των Βέλγων να επισημαίνει πως «νιώθουμε ότι αρχίζουμε να κάνουμε τις άλλες ομάδες νευρικές. Τι άλλαξε λοιπόν; Δεν μπορείτε να ξεχάσετε ότι ο Ρόνι Ντέιλα (σ.σ. ο προκάτοχός του στον πάγκο της Κλαμπ Μπριζ) είχε ήδη δουλέψει πολύ σε αυτή την ομάδα. Δεν ήταν όλα άσχημα, σίγουρα υπήρχαν πράγματα πάνω στα οποία μπορούσαμε να χτίσουμε».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Εξι παίκτες του ΠΑΟΚ κλήθηκαν στην εθνική προπαίδων

Είκοσι δύο παίκτες κλήθηκαν στην Εθνική Προπαίδων (κάτω των 16 ετών) από τον κ. Άγγελο Χατζόπουλο για τη συμμετοχή...

Στην ίδια κατηγορία