Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Το… παλεύουν για ΠΑΟΚ οι Όλσεν-Μινιολέ

Δημοφιλή

Μετά τη νίκη της επί της Αντβέρπ που σήμανε την τρίτη συναπτή εντός έδρας της, η Κλαμπ Μπριζ έχει ανοίξει τον κύκλο προετοιμασίας της ενόψει της ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα μπαίνοντας ήδη σε… ευρωπαϊκούς ρυθμούς και ντύνοντας την επίσημη ιστοσελίδα της με τη Θεσαλονίκη, με τους Βέλγους να περιμένουν για την κατάσταση δύο, τουλάχιστον, κομβικών ποδοσφαιριστών τους, που δεν αγωνίστηκαν στη πρώτη αναμέτρηση των προημιτελικών του UEFA Europa Conference League.

Σύμφωνα με την Het Nieuwsblad σε αναφορά της για το ιατρικό δελτίο των Βέλγων «ο Νίκι Χάγιεν μπορεί να ανακτήσει ορισμένους παίκτες ενόψει ΠΑΟΚ με τους Σκοβ Όλσεν και Μινιολέ να συγκεντρώνουν πολλές πιθανότητες για να ταξιδέψουν στη Θεσσαλονίκη». Άξιο αναφοράς δε πως σε φάση επιστροφής σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς βρίσκονται και οι Ντένις Οντόι και Κάσπερ Νίλσεν, ωστόσο, συγκεντρώνουν λιγότερες πιθανότητες ενόψει ΠΑΟΚ.

Υπενθυμίζεται ότι δεδομένα εκτός της ρεβάνς είναι οι τιμωρημένοι Ντε Κάιπερ, Μέχελε και Τιάγκο, που είδαν την κίτρινη κάρτα στην πρώτη αναμέτρηση με τον Δικέφαλο και εξαιτίας συμπλήρωσης τριών τίθενται εκτός διάθεσης του Νίκι Χάγιεν, ο οποίος εμφανίζεται άκρως αισιόδοξος ενόψει ΠΑΟΚ τονίζοντας πως «θα… σκοτώσουμε Άντβερπ (σ.σ αγωνίστηκαν με το βελγικό κλαμπ χθες) και ΠΑΟΚ».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Δουλειά χωρίς πίεση και Σάστρε

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να δουλέψει χωρίς τη συνεχόμενη πίεση των αγώνων με παίκτες και προπονητικό επιτελείο να το απολαμβάνουν. Αναλυτικά...

Στην ίδια κατηγορία