Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Προετοιμασίας συνέχεια με δύο ερωτηματικά

Δημοφιλή

Καταναλώνοντας ενέργεια κατ΄αποκλειστικότητα για την επικείμενη ρεβάνς της Τούμπας (18.04) με την Κλαμπ Μπριζ στο πλαίσιο των «8» του UEFA Europa Conference League, ο ΠΑΟΚ «άνοιξε» τον κύκλο προετοιμασίας του στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας έχοντας χτυπηθεί από ιώσεις. Μπράντον Τόμας και Μάρκος Αντόνιο έχουν προσβληθεί από αυτές αποτελώντας τα δύο ερωτηματικά για τους «ασπρόμαυρους», με τον Τόμας Μουργκ να τίθεται εκ νέου στη διάθεση του Ράζβαν Λουτσέσκου.

Επιπροσθέτως, στο ιατρικό δελτίο της ομάδας παραμένουν τα ονόματα των Γουίλιαμ Τροστ Έκονγκ και Ιβάν Νέσμπεργκ, οι οποίοι ακολουθούν ειδικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο, με τον Νορβηγό κεντρικό αμυντικό να βρίσκεται εκτός ευρωπαϊκής λίστας όπως και ο Ζόαν Σάστρε. Το σημερινό (15.04) πρόγραμμα του ΠΑΟΚ περιλαμβάνει απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσήμβριας, με τους ασπρόμαυρους να δίνουν «ραντεβού» για τις 17:00 στο αθλητικό κέντρο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ο Μίχελ στοχεύει στην Ευρωβουλή!

Πλώρη για το ευρωκοινοβούλιο έβαλε ο Λούμπος Μίχελ, ο οποίος ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για τις προσεχείς εκλογές του...

Στην ίδια κατηγορία