Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

Ευρεία νίκη για Μπριζ πριν τον ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Τρεις εντός έδρας νίκες μετράει η Κλαμπ Μπριζ δεδομένου πως μετά την επικράτησή της επί της Άντερλεχτ και του ισχνού προβαδίσματος που αποκόμισε κατά την πρώτη συνάντησή της με τον ΠΑΟΚ κατάφερε να σημειώσει ακόμη ένα τρίποντο κόντρα στην Άντβερπ με 3-0 χρήζοντας ως σκόρερ τους Ονιεντίκα (44΄), Σκόρας (60΄) και Ζινκερνάγκελ (96΄) στις καθυστερήσεις προκειμένου να επισφραγίσει τη νίκη των Βέλγων. Έχοντας επιστρατεύσει στην αρχική του σύνθεση τους Ίγκορ Τιάγκο, Μέχελε και Ντε Κάιπερ που τίθενται εκτός από τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη λόγω συμπλήρωσης καρτών, ο Νίκι Χάγιεν προχώρησε σε διαφορετικό συνδυασμό και τρεις αλλαγές εν συγκρίσει με το ματς κόντρα στους «ασπρόμαυρους».

Λίγο πριν την ανάπαυλα και πιο συγκεκριμένα στο 44΄ της εντός έδρας αναμέτρησης της Κλαμπ Μπριζ, ο Ράφαελ Ονιεντίκα έθεσε την αντίπαλο του ΠΑΟΚ στους «8» του UEFA Europa Conference League σε ρόλο οδηγού, επενδύοντας στπ τέρμα του Νιγηριανού χαφ με δύο ακόμη τέρματα των Μίχαλ Σκόρας στο 60΄και του Φίλιπ Ζινκερνάγκελ στις καθυστερήσεις του αγώνα, σφραγίζοντας το τρίποντο των Βέλγων στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής των Play Off της Jupiler League.

Αντ΄αυτού στον ΠΑΟΚ επωφελήθηκαν με αναβολή της εντός έδρας αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό που επρόκειτο να διεξαγόταν τη σημερινή (14.04) μέρα, ασκώντας το δικαίωμα του διαλλείματος που προέβλεπε η συμμετοχή του στην προημιτελική φάση της ευρωπαϊκής διοργάνωσης και καταναλώνοντας ενέργεια κατ΄αποκλειστικότητα για την επικείμενη τελική «μάχη» με την Κλαμπ Μπριζ με γνώμονα μία θέση στην ημιτελική φάση του UEFA Europa Conference League.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ετοιμάζεται για την νίκη και την στέψη ο ΠΑΟΚ

Σε υψηλούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία ενόψει του, εντός έδρας, αγώνα κόντρα στον ΟΦΗ (11/05, 13:45). Οι «Ισόβιες Πρωταθλήτριες» υποδέχονται...

Στην ίδια κατηγορία