Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Το σόου του Πόρτερ… αλλιώς (video)

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 85-70 της Καρδίτσας στο Παλατάκι με κεντρικό πρόσωπο τον Κέβιν Πόρτερ JR. O Aμερικανός σταρ έκανε το εντός έδρας ντεμπούτο του με την «ασπρόμαυρη» φανέλα, έφτασε μια… ασίστ μακριά από το τριπλ-νταμπλ αγωνιζόμενος για πάνω από 38 λεπτά και βίωσε τη λατρεία μικρών και μεγάλων φίλων του Δικεφάλου.

Από αυτοσχέδια πανό που ζητούσαν τη φανέλα του, μέχρι την είσοδο μικρών παιδιών για να πάρουν ένα αυτόγραφο και να βγουν μια φωτογραφία, ο Πόρτερ ήταν αυτός που συγκέντρωσε τα περισσότερα βλέμματα ενώ συγχρόνως αποτέλεσε πόλο έλξης και κατόπιν λήξης της εντός έδρας δοκιμασίας του ΠΑΟΚ με την Καρδίτσα στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των Play Out της Basket League.

Δείτε τα όσα έγιναν στο Παλατάκι, μέσα από την παρακάμερα του μπασκετικού ΠΑΟΚ:

Ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ κατάφερε μόλις στη δεύτερη παρουσία του με τα ασπρόμαυρα, να κάνει και την καλύτερη φετινή εμφάνιση μεταξύ των παικτών του ΠΑΟΚ mateco, βάσει των αριθμών. Είχε 36 στο ranking επίδοση που κατατάσσεται συνολικά μεταξύ των οκτώ μεγαλύτερων της φετινής Stoiximan Basket League. Όσο για την προηγούμενη μεγαλύτερη από παίκτη του Δικέφαλου, ήταν εκείνη του 28 που είχαν ο Λαουρίνας Μπελιάουσκας στην και ο Τζάστιν Άλστον στη 17η αγωνιστική.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

«Χωρίζουν» Γκαρσία-Πανσερραϊκός;

Αυξάνονται οι πιθανότητες έτσι ώστε ο Πάμπλο Γκαρσία να αποχωρήσει από τον Πανσερραϊκό, καθώς αναζητά μία νέα πρόκληση για...

Στην ίδια κατηγορία