Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Πράσινο φως για στράικερ κι επιτελικό χαφ

Δημοφιλή

Στο ρόστερ του Δικεφάλου υπάρχουν κενά, άλλωστε στην προηγούμενη ευρεία τηλεδιάσκεψη, ο Ιβάν Σαββίδης είχε στείλει το μήνυμα ότι τον Ιανουάριο η ομάδα θα ενισχυθεί και είχε ήδη ξεκινήσει μια σχετική συζήτηση.

Πλέον, ιδιοκτησία, διοίκηση και τεχνική ηγεσία άρχισαν να μπαίνουν και σε… λεπτομέρειες.

Την προηγούμενη εβδομάδα έγιναν δύο συσκέψεις, αυτή της Τετάρτης είχε το… περισσότερο ζουμί, με την παρουσία Γιώργου Σαββίδη, Ράζβαν Λουτσέσκου και Ζοσέ Μπότο.

Στο τραπέζι έπεσε το θέμα της ενίσχυσης τον Ιανουάριο, καθώς ο Λουτσέσκου άρχισε να κατασταλάζει σε ότι αφορά τις ανάγκες της ομάδας.

Ο Γιώργος Σαββίδης επανέλαβε την πρόθεση της ιδιοκτησίας να προχωρήσει σε τουλάχιστο δύο μεταγραφές και σύμφωνα με αυτά που συζητήθηκαν την Τετάρτη, η πρώτη κίνηση θα αφορά επιθετικό, που αποτελεί και προτεραιότητα και δεύτερη έναν μεσοεπιθετικό, που θα παίζει κατά προτίμηση στον άξονα (κάτι σαν… δεκάρι, που ψάχνει ο ΠΑΟΚ καιρό), αλλά θα μπορεί να παίξει και στις πλευρές.

Αυτή ακριβώς η διεύρυνση των κριτηρίων, βάζει στο κάδρο και τον Φάμπιο Μαρτίνς, ο οποίος είχε “κοπεί” τον Σεπτέμβριο, καθώς δεν ήταν ελεύθερος και το κόστος έφευγε πολύ ψηλά, αλλά τον Ιανουάριο, ίσως οι προϋποθέσεις είναι διαφορετικές, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αποτελεί πρώτο στόχο. Απλά το όνομά του είναι στην ατζέντα, χωρίς για την ώρα πολλές πιθανότητες…

Ο Λουτσέσκου ανέλυσε τις απόψεις του για το ρόστερ και επισήμανε ότι μ΄ αυτούς τους δύο παίκτες, ο ΠΑΟΚ θα είναι σε ένα πολύ καλό επίπεδο.

Πλέον το μπαλάκι πήγε στον Ζοσέ Μπότο, που θα πρέπει άμεσα να είναι σε θέση να προτείνει επιλογές, προκειμένου να κινηθούν οι διαδικασίες γρήγορα. Αυτό που κατέστησε σαφές η ιδιοκτησία, είναι πως δεν πρέπει να χαθεί χρόνος, όπως έγινε στις προηγούμενες μεταγραφικές περιόδου και ο ΠΑΟΚ πρέπει να είναι έτοιμος όταν ανοίξει η μεταγραφική περίοδος, καθώς το πρωτάθλημα θα είναι σε εξέλιξη και φυσικά, να γίνει προσπάθεια, να απαλλαγεί ο ΠΑΟΚ από συμβόλαια παικτών, που δεν υπολογίζει ο προπονητής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η έρευνα δεν περιορίζεται σε φορ και μεσοεπιθετικό, αλλά πιάνει κι άλλες θέσεις.

Στον ΠΑΟΚ θέλουν να ψάχνουν επιλογές και για τα δύο άκρα της άμυνας, για να δουν αν υπάρχουν διαθέσιμες καλές περιπτώσεις, που είτε μπορούν να αποκτηθούν τον Ιανουάριο (ακόμη και με δανεισμό με οψιόν), είτε να αποκτηθούν για το καλοκαίρι.


Τελευταία νέα

Μάτι-Συγγενής θυμάτων: «Εύχομαι να τους μισήσουν τα παιδιά τους!»

Η οργή των συγγενών των θυμάτων της τραγωδίας που συνέβη το 2018 στο Μάτι είναι μεγάλη, καθώς μόνο 6...

Στην ίδια κατηγορία