Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πόσα κέρδισε ο ΠΑΟΚ τώρα τελευταία…

Δημοφιλή

Ο Λουτσέσκου είπε και φέτος ότι χρειάζεται 3-4 μήνες και πράγματι τα κατάφερε! Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα έφτιαξε ομάδα, ένα σύνολο το οποίο πλέον θαυμάζει και η Ελλάδα δύο φορές την εβδομάδα…

Ο ΠΑΟΚ μετά από εκατοντάδες ώρες δουλειάς έφθασε πλέον να παίζει σωστά, να επιτίθεται με πλάνο, να κλέβει μπάλες να τρέχει στις μεταβάσεις, να σκοράρει, να κερδίσει και να βλέπει ψηλά! Μετά από όλα αυτά έφθασε και στους αγώνες με τον Παναθηναϊκό. Σε κάθε περίπτωση η περίοδος των οκτώ ημερών αποτελεί ορόσημα για όλη τη σεζόν.

Απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο όπως ο Παναθηναϊκός, ο ΠΑΟΚ έκανε το μεγάλο άλμα. Όχι τόσο βαθμολογικά ή αναφορικά με τον θεσμό του κυπέλλου, όσο συναισθηματικά, πνευματικά και ψυχολογικά. Κέρδισε πάρα πολλά σε αυτοπεποίθηση το σύνολο του Λουτσέσκου, έννοια και συνθήκη στην οποία ο Ρουμάνος ποντάρει πάρα πολλά. Όλοι πλέον εντός ομάδας ξέρουν πόσα πολλά αποδίδει η δουλειά του προπονητή, ο οποίος εκτός των άλλων είναι και αρκετά δίκαιος.

Απέναντι στον Παναθηναϊκό όμως τον οποίο ο ΠΑΟΚ κέρδισε πρακτικά τρεις φορές μέσα σε οκτώ μέρες, η ομάδα του Λουτσέσκου κέρδισε και πάρα πολλά από τον ΠΑΟΚτσήδικο κόσμο που ίσως και να αμφισβητούσε το πλάνο στο σύνολό του!

Πόσοι και πόσοι δεν αμφισβητούσαν μέσα στο φθινόπωρο! Πόσοι ήταν εκείνοι που δεν πίστευαν στο πλάνο και προσπάθησαν να πιέσουν ακόμη και για αλλαγή προπονητή; (Και όμως υπήρχαν πολλοί τέτοιοι που πίστευαν ότι μπορούν να επηρεάσουν τον Σαββίδη!).

Όλα αυτά όμως ανήκουν στο παρελθόν, ο ΠΑΟΚ έχει μπει σε έναν μεγάλο δρόμο και να το δείτε ότι σύντομα θα επιχειρήσουν να τον ακολουθήσουν και άλλοι. Μπορούν όμως; Αυτό που κάνει ο ΠΑΟΚ με ανάδειξη νέων και προσπάθεια για πρωταθλητισμό δεν έχει προηγούμενο και δεν πιστεύουμε ότι θα το πετύχει όποιος άλλος και αν το δοκιμάσει.

 


Τελευταία νέα

Σίγασαν τα… κανόνια του ΠΑΟΚ

Οι τέσσερις πρώτοι σκόρερ του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα, έχουν να βρουν δίχτυα αρκετό καιρό. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου,...

Στην ίδια κατηγορία