Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Πήρε ταλέντα από τους «Bebides» ο ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Τα τμήματα των ακαδημιών του ΠΑΟΚ συνεχίζουν την αναζήτηση τους για τα ταλέντα του μέλλοντος, με τον Δικέφαλο να εντάσσει στις τάξεις του δύο ποδοσφαιριστές της ακαδημίας «Bebides», του Παναγιώτη Κερμανίδη. Πιο συγκεκριμένα, οι Θανάσης Θεοδωρόπουλος (γεννημένος το 2012) και Μάρβιν Έρβιν Γκάτζι (2010) να εντάσσονται στην Κ12 και στην Κ14 του Δικεφάλου αντίστοιχα.

Μάλιστα ανακοίνωση για αυτή την εξέλιξη εξέδωσε η ακαδημία «Bebides»:

«Αποτελεί τιμή και υπερηφάνεια για την Ακαδημία μας η μεταγραφή δύο ακόμα παιδιών σε μια από τις πιο ιστορικές ομάδες της Ελλάδος στον ΠΑΟΚ. Εδώ και χρόνια, οι ακαδημίες του ΠΑΟΚ αποτελούν το όνειρο για κάθε νεαρό ποδοσφαιριστή αλλά και των γονέων τους, αντιλαμβανόμενοι την οργάνωση και κυρίως τις προοπτικές που δημιουργούνται για κάθε ταλαντούχο παιδί!

Η Ακαδημία μας για μια ακόμα φορά αισθάνεται περηφάνια που βλέπει δικά της παιδιά να κάνουν το βήμα παραπάνω στα ποδοσφαιρικά τους βήματα!

Ο λόγος για τους Θανάση Θεοδωρόπουλο (γεν 2012) και τον Marvin Ervin Gadji (γεν 2010) οι οποίοι πλέον θα αγωνίζονται με τα χρώματα του ΠΑΟΚ στα αντίστοιχα τμήματα Κ14 και Κ12.

Οι προπονητές τους Θεόδωρος Τσιράς και Λευτέρης Παπαδοπουλος και η διοίκηση της Ακαδημίας μας τους εύχονται καλή συνέχεια και τύχη στη νέα ποδοσφαιρική τους πρόκληση!!!

Με δουλειά και επιμονή θα πετύχετε το όνειρο σας !!
Θανάση και Marvin πολλά συγχαρητήρια και καλή συνέχεια !! Καλή επιτυχία».


Τελευταία νέα

Κυριάκος: «Ευχαριστούμε την πιο υπέροχη Τούμπα των τελευταίων ετών»

Mε ανάρτησή του ο Κυριάκος Κυριάκος στάθηκε στην τρομερή δύναμη που έδωσε στην ομάδα η Τούμπα, ζητώντας απ' όλους...

Στην ίδια κατηγορία