Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Στην 20άδα των κορυφαίων σκόρερ του ΠΑΟΚ!

Δημοφιλή

Η βασική του δουλειά δεν είναι το γκολ, όμως ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς καταφέρνει και σκοράρει με αρκετά μεγάλη συχνότητα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Το αποτέλεσμα είναι ο διεθνής Σέρβος μεσοεπιθετικός να φθάσει να μετράει 44 τέρματα στις συνολικά 188 εμφανίσεις του με το Δικέφαλο (σε όλες τις διοργανώσεις).

Που βρίσκεται ο Ζίβκοβιτς στη συνολική λίστα των σκόρερ του ΠΑΟΚ; Με τα 44 τέρματά του έχει ισοφαρίσει την ίδια επίδοση τόσο του Γιώργου Τουρσουνίδη, όσο και του Δημήτρη Πέλκα. Οι τρεις τους μοιράζονται την 20η θέση στο σχετικό πίνακα.

Βέβαια, ο Ζίβκοβιτς συνεχίζει να «γράφει» επιτεύγματα και ανεβαίνει διαρκώς στην κατάταξη των σκόρερ. Πλέον, απομένουν δύο αγωνιστικές για την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν κι ο ικανότατος μεσοεπιθετικός έχει την ευκαιρία να φθάσει ή και να ξεπεράσει τον αμέσως επόμενο παίκτη, που προηγείται. Ο λόγος για τον Νίκο Φρούσο, ο οποίος με τα 45 γκολ, που πέτυχε με την ασπρόμαυρη φανέλα, βρίσκεται στην 19η θέση της σχετικής λίστας.

Μοναδικός εν ενεργεία παίκτης, που έχει περισσότερα γκολ από τον Ζίβκοβιτς, είναι ο Βιεϊρίνια, ο οποίος είναι 17ος στην κατάταξη με 50 γκολ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ανακοίνωσε sold out η Μπάνια Λούκα!

Ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του την ρεβάνς με την Μπάνια Λούκα στη Βοσνία και θέλει να ξεμπερδεύει, ώστε να...

Στην ίδια κατηγορία