Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Και σήμερα (25/7) προπόνηση στην Τούμπα για τον ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Αντίστροφα μετράει πλέον ο ΠΑΟΚ για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν 2023-2024, το οποίο είναι πολύ σημαντικό για την πορεία του στην Ευρώπη. Ο Δικέφαλος θα ξεκινήσει από τη Θεσσαλονίκη τη φετινή του πορεία στο Conference League, καθώς την Πέμπτης στις 20:30 θα έρθει αντιμέτωπος με την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ.

Η προετοιμασία συνεχίζεται και σήμερα (25/7), με τον ΠΑΟΚ να έχει απογευματινή προπόνηση λόγω των πολύ υψηλών θερμοκρασιών στην πόλη. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δίνει βαρύτητα στην τακτική και την ανάπτυξη του παιχνιδιού από την πίσω ζώνη, θέλοντας να προετοιμάσει όσο καλύτερα γίνεται τους παίκτες του.

Το ιατρικό δελτίο των «ασπρόμαυρων» περιέχει μόνο το όνομα του Ζόαν Σάστρε. Ο Ισπανός μπακ κάνει αγώνα δρόμου για να επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης. Το τελευταίο χρονικό διάστημα προπονείται ατομικά στο γήπεδο και το γυμναστήριο και για το λόγο αυτό έμεινε εκτός ευρωπαϊκής λίστας. Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ θα προπονηθούν και σήμερα (25/7) στο γήπεδο της Τούμπας, με την απογευματινή προπόνηση να είναι προγραμματισμένη στις 18:45.


Τελευταία νέα

Ταξίδι… αστραπή της Μπάγερν για Πότερ

Με την επιστροφή του Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς κατόπιν της αποχώρησής του από το NBA, αρκετές...

Στην ίδια κατηγορία