Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

ΠΑΟΚ Β: Η ώρα της αξιολόγησης

Δημοφιλή

Εχοντας εξασφαλίσει την παρουσία τους στη Σούπερ Λιγκ 2 της επόμενης περιόδου, οι υπεύθυνοι του ΠΑΟΚ Β΄ καταγράφουν τα πεπραγμένα της φετινής σεζόν.

Η αλήθεια είναι ότι η αγωνιστική περίοδος, που ολοκληρώνεται, ήταν ιδιαίτερη για τη δεύτερη ομάδα του Δικεφάλου, αφού για πρώτη φορά στη σύντομη ιστορία της, υπήρχε το ενδεχόμενο του υποβιβασμού.

Αυτό το γεγονός από μόνο του δεν θα μπορούσε ανεπηρέαστους τους παίκτες του ΠΑΟΚ Β΄, που, φυσικά, δεν θα ήθελαν να «χρεωθούν» μια τέτοια αποτυχία. Βέβαια, κανείς δεν ξεχνάει ότι στις λεπτομέρειες έχασαν την παρουσία τους στα πλέι οφ, κάτι που θα τους είχε απαλλάξει μια ώρα αρχύτερα από το άγχος της παραμονής. Εστω κι έτσι, όμως, κατάφεραν σχετικά γρήγορα στη διαδικασία αγώνων στα πλέι άουτ να εξασφαλιστούν και μαθηματικά και να στρέφουν το βλέμμα τους από τώρα στην επόμενη σεζόν.

Βέβαια, το πόσοι και ποιοι από αυτούς θα στελεχώνουν το ρόστερ του ΠΑΟΚ Β΄ στην ερχόμενη περίοδο είναι ακόμη νωρίς να προσδιοριστεί. Το βέβαιο είναι ότι πρόκειται να αξιολογηθεί η παρουσία και η προσφορά του καθενός στη διάρκεια της σεζόν και στη συνέχεια θα ληφθούν οι σχετικές αποφάσεις. Ετσι και αλλιώς, όπως γίνεται κάθε χρόνο, δεν θα είναι λίγοι και οι παίκτες της φετινής Κ-19, που θα προωθηθούν στον ΠΑΟΚ Β΄ για να πάρουν τις πρώτες τους εμπειρίες σε επίπεδο μιας επαγγελματικής κατηγορίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Αίθριος ο καιρός το Σάββατο (27/7) στις περισσότερες περιοχές της χώρας

Πολύ καλός αναμένεται να είναι ο καιρός το Σάββατο (27/7) αφού θα είναι αίθριος σε όλη τη χώρα. Ενδέχεται,...

Στην ίδια κατηγορία