Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Κουλιεράκης: «Δεν στεναχωριέμαι που δεν θα παίξω, το σημαντικό είναι το πρωτάθλημα»

Δημοφιλή

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης μίλησε για το ματς με τον Παναθηναϊκό και για τον κυριακάτικο αγώνα με τον Αρη, όπως και για το γεγονός ότι δεν θα παίξει ο ίδιος.

Για τη νίκη, την πρώτη θέση και το γεγονός πως συμπλήρωσε κάρτες: «Η δική μου δουλειά τελείωσε εδώ. Όλα για κάποιο λόγο γίνονται, δέχτηκα την κάρτα και δεν έχω δικαίωμα να παίξω στο τελευταίο παιχνίδι. Όλοι μέσα στα αποδυτήρια είναι έτοιμοι για να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι που απομένει και να γίνουμε πρωταθλητές. Δεν στεναχωριέμαι που δεν θα παίξω. Το πιο σημαντικό είναι να πάρουμε το πρωτάθλημα. Σήμερα δείξαμε χαρακτήρα, παίξαμε σαν πρωταθλητές. Έχουμε ακόμα 90 λεπτά πρέπει να παίξουμε το ίδιο καλά, μπορούμε να το κάνουμε για να πανηγυρίσουμε το πρωτάθλημα».

Για το σερί του ΠΑΟΚ στο φινάλε: «Το έχω ξαναπεί. Η ψυχή μιλάει. Με αυτή παίζουμε, όταν κουράζετε το σώμα. Είχαμε πίστη, το γνωρίζαμε και έτσι κρατηθήκαμε. Τίποτα δεν τελείωσε, έχει ένα ακόμα παιχνίδι, θα ήμασταν έτοιμοι γι’ αυτό το ματς ακόμα και… αύριο αν παίζαμε».

Πρόσθεσε: «Στην αρχή της σεζόν, δεν είχαμε δεύτερη ευκαιρία στην Ευρώπη. Όλοι μαζί χτίσαμε μέταλλο, ψυχή και δείξαμε πως παίζουμε από την αρχή της χρονιάς σαν πρωταθλητές. Αυτό βγαίνει μέχρι και τώρα που φτάσαμε στο φινάλε».

Για τα σενάρια για το μέλλον του: «Προέχει το ματς της Κυριακής και το πως στεφθούμε πρωταθλητές τίποτα άλλο».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Πλησιάζει στην Μπούντουτσνοστ πρώην του ΠΑΟΚ

Ο Ντέρεκ Ογκμπέιντε, ο οποίος έχει περάσει και από τον ΠΑΟΚ, είναι αρκετά πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του...

Στην ίδια κατηγορία