Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

ΠΑΟΚ: «Μαζί για την ανατροπή»

Δημοφιλή

Με το ευρωπαϊκό της κοστούμι ντύνεται η Τούμπα στο πλαίσιο της τελευταίας αναμέτρησης με την Κλαμπ Μπριζ για μία θέση στους «4» του UEFA Europa Conference League, εκεί όπου κρίνονται ακόμη μία φορά όλα, με τον ΠΑΟΚ να καταναλώνει ενέργεια κατ΄αποκλειστικότητα για τον αγώνα με τους Βέλγους έχοντας επωφεληθεί από την αναβολή της 5ης αγωνιστικής με Ολυμπιακό μαζί με δύο ερωτηματικά που αφορούν στους Μπράντον Τόμας και Μάρκος Αντόνιο.

Υπολογίζοντας ξανά στις υπηρεσίες του Τόμας Μουργκ μετά την ίωση που τον ταλαιπωρούσε, ο ΠΑΟΚ προετοιμάζεται για μία μεγάλη «μάχη» εντός αγωνιστικού χώρου, επιθυμώντας να τιμωρήσει μόνο εκεί την Κλαμπ Μπριζ για όσα βίωσαν οι φίλοι του στο Βέλγιο από τις αστυνομικές αρχές, με το FORZAonline να φέρνει στο φως συγκλονιστικά ντοκουμέντα από τη βία προς τους εκδρομείς του Δικεφάλου.

Αφορμή δοθείσης από την εντός έδρας δοκιμασία με τους Βέλγους και στοχεύοντας στην ανατροπή του πρωταρχικού σκορ που είχε διαμορφωθεί στο Jan Breydel Stadium (1-0) σε ένα ευμετάβλητο σκορ που του επιτρέπει την ανατροπή, ο ΠΑΟΚ κινείται σε… ευρωπαϊκούς ρυθμούς δίνοντας το σύνθημα και στους φιλάθλους του με αντίστοιχη δημοσίευση στον επίσημο λογαριασμό που διατηρεί στο «X». «Ευρωπαϊκή εβδομάδα στην Τούμπα, πάμε να κάνουμε την ανατροπή μαζί» επισημαίνεται χαρακτηριστικά από πλευράς «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ.

Δείτε αναλυτικότερα το ποστάρισμα στα social media:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Η Κ-15 του ΠΑΟΚ σπάει φέτος τα κοντέρ!

Απταιστη διαδρομή καταγράφει η φετινή Κ-15 του ΠΑΟΚ, που ολοκλήρωσε μόνο με νίκες (δεκαοχτώ) τις υποχρεώσεις της στις δύο...

Στην ίδια κατηγορία