Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Προπόνηση χωρίς Σάστρε

Δημοφιλή

Το ρεπό των «ασπρόμαυρων» έλαβε τέλος, με τον ΠΑΟΚ να επιστρέφει στο γήπεδο τη Μεγάλη Τετάρτη (1/5), για την έναρξη της προετοιμασίας ενόψει του εξ αναβολής ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα.

Ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία ακολούθησε, χρυσός σκόρερ του Δικεφάλου στην ανατροπή με την ΑΕΚ, Ζόαν Σάστρε, για το χτύπημα που δέχθηκε πριν δώσει τη νίκη στην ομάδα του.

Η επίσημη ενημέρωση του ΠΑΟΚ:

Ο ΠΑΟΚ με μία μυθική ανατροπή κέρδισε την ΑΕΚ στην Τούμπα και μείωσε τη διαφορά του από την κορυφή. Τρία παιχνίδια απομένουν για το φινάλε κι η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου θέλει το απόλυτο. Πρώτη πρόκληση το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Μετά από ένα απαραίτητο ρεπό, παίκτες και τεχνικό επιτελείο ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για τη μάχη της Τούμπας με τους ερυθρόλευκους.

Το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου επέστρεψε στη Νέα Μεσημβρία κι έπιασε δουλειά. Το πρόγραμμα της Μ.Τετάρτης ήταν αφιερωμένο στο πρώτο μέρος του στην κυκλοφορία και την κατοχή της μπάλας, μέσω μιας σειράς ασκήσεων και παιχνιδιών, ενώ στο τελευταίο κομμάτι διεξήχθη τουρνουά.

Ο Ζόαν Σάστρε , μετά το χτύπημα που δέχθηκε στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα κι υποβλήθηκε σε θεραπεία.

Την Μ.Πέμπτη (02.05) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ανεβάζει στροφές για την τελευταία μάχη ο ΠΑΟΚ

Την προετοιμασία του για την τελευταία «μάχη» του πρωταθλήματος κόντρα στον Άρη συνεχίζει ο ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος ισοπέδωσε τον Παναθηναϊκό...

Στην ίδια κατηγορία