Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Πλην ένα πρόβλημα για ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Ολοένα και περισσότερο εισβάλλουν στην καθημερινότητα του ΠΑΟΚ οι ιώσεις με τελευταία θύματα τους Μπράντον Τόμας και Μάρκος Αντόνιο που τέθηκαν εκτός από την έναρξη του κύκλου προετοιμασίας με φόντο την επικείμενη επαναληπτική αναμέτρηση με την Κλαμπ Μπριζ για μία θέση στην ημιτελική φάση του UEFA Europa Conference League. Στα θετικά για τον Ράζβαν Λουτσέσκου συγκαταλέγεται αναμφίβολα η επάνοδος του Τόμας Μουργκ που απουσίασε από την εκτός έδρας πρώτη συνάντηση με τους Βέλγους και αντ΄αυτού παρέμεινε στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να επανέλθει σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς.

Ο Αυστριακός μεσοεπιθετικός επέστρεψε στη δράση δεδομένου πως συμμετείχε στο σημερινό (14.04) πρόγραμμα των συμπαικτών του στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Νέας Μεσήμβριας που περιελάμβανε δουλειά στο τακτικό κομμάτι μέσα από διάφορες ασκήσεις και παιχνίδια. Αναφορικά με τους υπόλοιπους απόντες, ο Ιβάν Νάσμπεργκ δούλεψε ατομικά (σ.σ εκτός ευρωπαϊκής λίστας μαζί με τον Ζόαν Σάστρε) ενώ ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ έκανε θεραπεία και πρόγραμμα στο γυμναστήριο σε συνέχεια της αποθεραπείας του από τη θλάση 3ου βαθμού.

Μετά τις απαραίτητες ανάσες που εξασφάλισε το αγωνιστικό τμήμα από τον Ράζβαν Λουτσέσκου επέστρεψε στη βάση του έχοντας μπροστά του έναν… Γολγοθά δεδομένου πως μετά τη «μάχη» της Ευρώπης και την πρόκριση που περνάει ακόμη μία φορά από την Τούμπα, ρίχνεται στη «μάχη» των Play Off της Super League. Κάτι που σημαίνει πως το ιδεατό είναι να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές του ρόστερ διαθέσιμους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Η βροχή δυσκόλεψε τον ΠΑΟΚ

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ συνεχίζουν με αμείωτο ρυθμό την προετοιμασία τους για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, με το...

Στην ίδια κατηγορία