Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Ούτε για δεύτερο τερματοφύλακα ψάχνει, ούτε για στόπερ

Δημοφιλή

Η μεταγραφολογία είναι αγαπημένη κουβέντα σε περιόδους που μπορούν να γίνουν προσθήκες σε μία ομάδα. Και προφανώς είναι αγαπημένη κουβέντα και για τα ΜΜΕ. Πρόσφατα λοιπόν διαπίστωσα το εξής.

Ας ξεκινήσουμε από τα πολύ βασικά. Στα αθλητικά ραδιόφωνα της Θεσσαλονίκης, υπάρχουν πολλοί με μικρόφωνο, που δεν είναι δημοσιογράφοι. Που δεν έχουν πρόσβαση στη πληροφορία. Αυτό είναι γνωστό.

Αυτοί οι άνθρωποι λοιπόν, δεν λειτουργούν με βάση την πληροφορία που έχουν μέσα από την ΠΑΕ, αλλά με τα όσα συζητάνε στο καφενείο. Για παράδειγμα, έχουν καταφέρει να περάσουν στη κοινή γνώμη, πως ο ΠΑΟΚ πηγαίνει και για δεύτερο τερματοφύλακα.

Την ώρα της εκπομπής λοιπόν, μου έρχονται ερωτήματα για το τι γίνεται με δεύτερο τερματοφύλακα και αναρωτιέμαι για το πως προκύπτει αυτή η κουβέντα, γιατί δεν έχω χρόνο να ακούω αθλητικά ραδιόφωνα.

Ο ΠΑΟΚ ουδέποτε έχει πει πως θα πάρει δεύτερο τερματοφύλακα. Η επιλογή Ζίβκο Ζίφκοβιτς είναι συνειδητή, όπως και η πολιτική της ομάδας στη συγκεκριμένη θέση. Η ομάδα έχει επιλέξει να έχει ένα ξεκάθαρο νούμερο ένα, τον Κοτάρσκι και έναν που δεν μουρμουρίζει που έχει δεύτερο ρόλο, τον Ζίβκο Ζίφκοβιτς. Εξ αρχής είχε αυτή την επιλογή και την στρατηγική και τέλος.

Το ίδιο ισχύει και με τα στόπερ. Ο ΠΑΟΚ ουδέποτε είχε διάθεση να κοιτάξει τώρα για στόπερ. Το πιο κοντινό που συνέβη σε στόπερ, αφορούσε έναν δεξιό μπακ που παίζει και στόπερ και ο συγκεκριμένος απορρίφθηκε.

Πρέπει να αποδεχτούμε όλοι ότι το επίπεδο της αθλητικής ενημέρωσης είναι εξαιρετικά χαμηλό από τη στιγμή που υπάρχουν Μέσα τα οποία δεν σέβονται την πραγματικότητα, αλλά δημιουργούν μία δικιά τους.

Και το βασικό, είναι πως δεν σέβονται τις αποφάσεις των ομάδων δημιουργώντας μία εικονική πραγματικότητα που δεν έχει καμία σχέση με τις πραγματικές προθέσεις των ομάδων. Όπως και καμία σχέση δεν υπάρχει με την σύγχρονη ποδοσφαιρική πραγματικότητα.

Αυτή τη στιγμή λοιπόν, ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να αναζητά μία περίπτωση δεξιού αμυντικού τοπ. Και το τοπ μπαίνει γιατί το πρόβλημα του ΠΑΟΚ στη θέση δεν είναι αριθμητικό, αλλά ποιοτικό. Δεν είναι η περίπτωση του Παναθηναϊκού που δεν έχει στόπερ να βάλει και βρήκε έναν της σειράς στο τούρκικο πρωτάθλημα και τον απέκτησε.

Ο ΠΑΟΚ ψάχνει και έναν μεσοεπιθετικό για το βάθος. Και εκεί, δεν είναι εύκολο, γιατί θέλει έναν προοπτικής. Που σημαίνει πως θα πρέπει να πείσει ένα παιδί που έχει προοπτική, να μπει σε ένα ροτέισον έξι παικτών, ως έκτος.

Όποιος νομίζει λοιπόν πως είναι εύκολες αυτές οι δύο μεταγραφές, ας στείλει βιογραφικό. Αλλά σίγουρα δεν υπάρχουν προθέσεις για άλλες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Το FORZA ONLINE απεργεί!

Το FORZA ONLINE συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που προκήρυξε η ΕΣΗΕΜΘ. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΕΣΗΕΜ-Θ, σε συντονισμό με την ΠΟΕΣΥ...

Στην ίδια κατηγορία