Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Λευτέρης Λύρατζης: Το δύσκολο καλοκαίρι και η προοπτική του

Δημοφιλή

Το φετινό καλοκαίρι ήταν πολύ δύσκολο για τον Λευτέρη Λύρατζη. Ταλαιπωρημένος από τις ενοχλήσεις στην κοιλιακή χώρα που τον είχαν αφήσει εκτός για μεγάλο διάστημα της προετοιμασίας, ο Καβαλιώτης αμυντικός είδε τον Ραζβάν Λουτσέσκου να του δίνει κάποια λεπτά συμμετοχής στο φιλικό με τη Βέστερλο.

Ο «Δικέφαλος» είχε γνωρίσει την ήττα (3-2), σχεδόν δύο εβδομάδες πριν από το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν με την Μπεϊτάρ, ο Λουτσέσκου έμοιαζε να είναι σκασμένος και έντονα προβληματισμένος. Με τον Γιόαν Σάστρε στα «πιτς» έψαχνε για λύσεις, το σίγουρο ήταν ότι δεν υπολόγιζε στον Λύρατζη, ο οποίος από βασικός στις προκρίσεις επί Μίντιλαντ και Γκενκ, ενδεκαδάτος στα δύο ματς με τη Μαρσέιγ, έφτασε να είναι τρίτη και τέταρτη επιλογή στο μυαλό του.

Στην απότομη πτώση συνέβαλλαν τα ουκ ολίγα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπισε την περσινή σεζόν. Ξεκίνησε με ένα χτύπημα στον αστράγαλο στη διάρκεια της προετοιμασίας, ακολούθησε ένας μυϊκός τραυματισμός, που τον κράτησε για πάνω από ένα μήνα εκτός δράσης και «έδεσε το γλυκό» με ένα χειρουργείο για να αντιμετωπιστεί το κάταγμα στο ζυγωματικό, που υπέστη στον αγώνα του κυπέλλου με την Καλαμάτα.

Με ελάχιστο χρόνο συμμετοχής μέχρι τώρα ο Λύρατζης έφτασε μια ανάσα από το να φύγει ως δανεικός στον Αστέρα Τρίπολης. Υπήρξε έντονο φλερτ και με τον Ατρόμητο, ωστόσο ο Ραζβάν Λουτσέσκου «άναψε κόκκινο» στην παραχώρησή του, μάλιστα πριν από λίγες ημέρες τον αποθέωσε για την συνέπεια και τον επαγγελματισμό του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Η πρωτιά του ΠΑΟΚ στα Play Off

Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που φέτος παρά το γεγονός πως τα φορ του δεν είχαν και τόσο συχνή...

Στην ίδια κατηγορία