Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Γιορτή το σημερινό παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Πόσο κακές οι αντιδράσεις μετά την μεγάλη σε έκταση ήττα του ΠΑΟΚ από την Τόφας… Ήταν αντιδράσεις από ανθρώπους που δεν έχουν αντιληφθεί τι κάνει, τι μπορεί και τι δεν μπορεί να κάνει ο ΠΑΟΚ στο μπάσκετ. Ήταν φίλαθλοι που ίσως και να πιστεύουν ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να κατακτήσει το Champions League! Τότε ήταν που ζητούσαν από τη διοίκηση να διώξει όλη την ομάδα, όλους όσους είχαν άμεση και έμμεση σχέση με τον καυγά της Πρωτοχρονιάς. Εμ δε γίνεται έτσι… Πάντα ισχύει ότι… «όσα ξέρει ο νοικοκύρης δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος» και πραγματικά πιστεύω ότι αν ο Σμιθ δεν έμενε έξω για 20-30 μέρες, μπορεί και να τον κρατούσαν!

Ο Χατζόπουλος που ξέρει τα πάντα για την ομάδα την οποία ζει καθημερινά και από πολύ κοντά, τα ζύγισε και μαζί με την τεράστια προπονητική μαγκιά του Τακιανού, κατάφεραν και πήραν το διπλό στην Τουρκία!

Και τώρα έχουμε έναν τελικό για τους 16 μιας διοργάνωσης. ΟK! Μεγάλη υπόθεση αλλά… όχι η σημαντικότερη για τον ΠΑΟΚ, το παρόν του και το μέλλον.

Σήμερα, λοιπόν ας το διασκεδάσουμε! Να γεμίσει το γήπεδο και με καλή διάθεση και αύρα να βοηθήσουμε την ομάδα να κερδίζει ένα σύνολο που ίσως έχει μερικούς πιο ακριβούς παίκτες, αλλά καλύτερο μπάσκετ από τον ΠΑΟΚ δεν παίζει. Αν κερδίσει ο ΠΑΟΚ καλώς… Αν όχι, πάμε παρακάτω! Δεν έγινε και κάτι φοβερό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ματσάρες σε Conference και Europa League

Καταπληκτικός σε εξέλιξη, ένταση και σασπένς ήταν κι ο δεύτερος ημιτελικός του Europa Conference League, με τη Φιορεντίνα να...

Στην ίδια κατηγορία