Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Όλα όσα ειπώθηκαν στη γενική συνέλευση

Δημοφιλή

Στα γραφεία του γηπέδου της Τούμπας διεξήχθη το πρωί η γενική συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ για την εταιρική χρήση από 1 Ιουλίου 2021 μέχρι 30 Ιουνίου 2022.

Προκηρύχθηκε νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 7,5 εκ. ευρώ με ελάχιστο ποσό συμμετοχής 102 χιλιάδων ευρώ (μέχρι 21 Δεκεμβρίου).

Τα έσοδα ανήλθαν στα 32.627.000 ευρώ, ενώ μια χρονιά νωρίτερα είχαν φθάσει τα 38.661.000 ευρώ.

Το συνολικό κόστος λειτουργίας της ΠΑΕ (αμοιβές, μετακινήσεις κλπ) έφθασε τα 48. 487.000 ευρώ, αυξημένο κατά περίπου 3,5 εκ. ευρώ σε σχέση με ένα χρόνο πριν.

Οι ζημίες της ΠΑΕ έφθασαν τα 13.439.000 ευρώ, ενώ μια χρονιά πριν οι ζημίες ήταν 3.744.000 ευρώ.

Τα χρήματα, που συνολικά έχει βάλει ο Ιβάν Σαββίδης στην ΠΑΕ φθάνουν τα 162.625.000 ευρώ.

Ακόμη, επικυρώθηκαν οι αλλαγές στο συμβούλιο με την είσοδο στη διοίκηση των Αγγελου Αναστασιάδη (ως Β´ Αντιπρόεδρος, υπεύθυνος για το πρότζεκτ του νέου αθλητικού κέντρου), Περικλή Παπαδόπουλου (υπεύθυνος ιατρικών θεμάτων), Βασίλη Χατζηαποστόλου (συντονιστής δικτύου συνεργατών) και Δημήτρη Μουτσάκη (πρότζεκτ μάνατζερ της Νέας Τούμπας).

Μετά από ερωτήσεις μετόχων, έγινε γνωστό, μεταξύ άλλων, ότι το ύψος των προστίμων που πλήρωσε η ΠΑΕ επί εποχής Σαββίδη, ανέρχεται στο ύψος των 3,5 εκ. ευρώ.

Για το θέμα του γηπέδου της Νέας Τούμπας ο Μάκης Γκαγκάτσης αρκέστηκε να πει ότι «επεξεργαζόμαστε τα σχέδια και θα προβούμε σε επίσημες ανακοινώσεις όταν έρθει η ώρα. Δεν υπάρχει κάποια δυσκολία. Οσο για το Καυτανζόγλειο, δεν θέλουμε να έχουμε καμία συζήτηση με κανένα όσο υπάρχει ανοιχτό το θέμα της ΕΕΑ, που πρόσβαλλε την οικογένεια του Σαββίδη».

Οσο για την εκδίκαση της περασμένης Παρασκευής στην ΕΕΑ είπε ότι «για την ΠΑΕ δεν υπάρχει κανένα θέμα. Είναι σαφές ότι ο κ. Τζουλάκης έδειξε εμπάθεια. Το βούλευμα δεν ήταν αμετάκλητο, όταν έκανε την υπεύθυνη δήλωση ο Γ. Σαββίδης. Δεν θέλω να μεμφθώ τα υπόλοιπα μέλη της επιτροπής. Βέβαια, στο παρελθόν η ΕΕΑ έχει λάβει αποφάσεις, που κατέπεσαν στα δικαστήρια».

 

 


Τελευταία νέα

Συμβόλαια: Οι πέντε συν τρεις παίκτες, που μπαίνουν στον τελευταίο χρόνο

Η σεζόν φθάνει στο τέλος της, για τον ΠΑΟΚ απομένουν άλλα τρία παιχνίδια και σιγά-σιγά το βλέμμα αρχίζει να...

Στην ίδια κατηγορία