Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Μια υπόθεση της… υπομονής

Δημοφιλή

Της… υπομονής φαίνεται θα είναι αυτή η μεταγραφική περίοδος για τον ΠΑΟΚ, που όπως και οι περισσότερες ομάδες αυτή την εποχή, κινείται με αρκετά αργούς ρυθμούς.

Η υπόθεση του Φάμπιο Μάρτινς αρχίζει να εξελίσσεται σε σίριαλ και παρότι είναι πρώτος στόχος του ΠΑΟΚ εδώ και σχεδόν ένα μήνα, δεν έχει γίνει ακόμη (πολύ) μεγάλη πρόοδος και για την ώρα κανείς δεν μπορεί να πει ότι οι δύο πλευρές είναι κοντά.

Ο 29χρονος Πορτογάλος είναι ο παίκτης που κάνει “κλικ” στον Λουτσέσκου, τις επαφές τις κάνει ο Ζοσέ Μπότο, αλλά ακόμη δεν υπάρχει σύγκλιση. Ο Μάρτινς είχε ξεκινήσει από το εκατομμύριο, ο ΠΑΟΚ σχεδόν από τα μισά για κάθε χρόνο συμβολαίου και εξέλιξη που να δείχνει ότι οι δύο πλευρές πλησιάζουν, δεν υπάρχει.

Αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι παρότι έμεινε ελεύθερος από την ομάδα των Εμιράτων, υπάρχει κάποιας μορφής εμπλοκή της πρώην ομάδας του που δεν διευκολύνει τα πράγματα, χωρίς να γίνονται γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

Σε κάθε περίπτωση, ο Λουτσέσκου έχει καταστήσει σαφές ότι ο Μάρτινς του κάνει, αλλά θα τον ήθελε εγκαίρως για να προλάβει να τον ετοιμάσει για τα πρώτα παιχνίδια του 2023, καθώς έχει να παίξει από τις 15/9, ο Μπότο χειρίζεται την υπόθεση, αλλά φαίνεται πως συναντά δυσκολίες.

Σε ότι αφορά τις εναλλακτικές επιλογές για τη θέση του μεσοεπιθετικού, παρότι υπήρχαν δύο, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Μπότο δεν τις έχει δουλέψει τον τελευταίο καιρό…

Από το μέτωπο των αποχωρήσεων, στην πρώτη γραμμή είναι αυτή την εποχή το θέμα του Μουργκ, ο οποίος άλλαξε στάση κι εκεί που το καλοκαίρι απέκλειε την Κύπρο, τώρα το συζητά, εφόσον έρθει πρόταση από τη Μεγαλόνησο. Ο Μπότο μίλησε με την Πάφο για τον Αυστριακό, υπάρχει ένα φιλολογικό ενδιαφέρον, χωρίς όμως κάτι περισσότερο αυτή τη στιγμή…


Τελευταία νέα

Τα παιχνίδια του Οζέγκοβιτς με ΠΑΟΚ

Μπορεί σερβικά δημοσιεύματα να ανέφεραν πως ο ΠΑΟΚ είναι σε επαφές με τον με τον επιθετικό της Κηφισιάς, Όγκνιεν...

Στην ίδια κατηγορία