Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Οι συζητήσεις με τον Ιβάν και το νέο μέλος στην οικογένεια του Ζίβκοβιτς

Δημοφιλή

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς με το ξεκίνημα της σεζόν δείχνει ένα διαφορετικό πρόσωπο σε σχέση με το περσινό του. Ο Σέρβος ποδοσφαιριστής έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά τη χρονιά και ήδη μετράει πέντε τέρματα σε επτά αγώνες σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο αριστεροπόδαρος ποδοσφαιριστής είναι καλά τόσο σε προσωπικό επίπεδο, καθώς δηλώνει ερωτευμένος, ενώ και στο κομμάτι ΠΑΟΚ είναι καλύτερα από ποτέ. Νιώθει σημαντικός για το κλαμπ και σε αυτό σαφώς έχει παίξει ρόλο και η επικοινωνία που έχει απευθείας με τον Ιβάν Σαββίδη.

Μάλιστα, στις μεταξύ τους συζητήσεις έχουν αγγίξει και το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του, αλλά ακόμα δεν υπάρχει κινητικότητα γύρω από το θέμα. Πάντως, ούτε ο ίδιος ο παίκτης πιέζει καταστάσεις, αφού θεωρεί πως υπάρχει μια σχέση σεβασμού και ειλικρίνειας με τον ΠΑΟΚ.

ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ Ο… ΣΙΜΠΑ

Ο Ζίβκοβιτς είναι σε σχέση εδώ και μερικούς μήνες και αποφάσισαν με την κοπέλα του να αποκτήσουν έναν σκύλο. Οι δυο τους κατέληξαν στην επιλογή ενός πομεράνιαν, το οποίο ήρθε στη Θεσσαλονίκη τη βδομάδα που μας πέρασε. Ο Σέρβος έχει ιδιαίτερη ευαισθησία με τα ζώα, όπως και η σχέση του. Το όνομα του σκυλιού είναι Σίμπα και αποτελεί το νέο μέλος στην οικογένεια του Αντρίγια.


Τελευταία νέα

Τελευταίες «ανάσες» στον ΠΑΟΚ

Τις τελευταίες του «ανάσες» απολαμβάνει το αγωνιστικό τμήμα του ΠΑΟΚ δεδομένου πως μετά το διήμερο ρεπό που χορηγήθηκε από...

Στην ίδια κατηγορία