Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

Οι εκλογές της ΕΠΟ θα κρίνουν και τη νέα ΚΕΔ

Δημοφιλή

Με βάση τα τωρινά δεδομένα κανένας δε μπορεί να προβλέψει τί θα συμβεί όταν ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα. Αν δηλαδή η σημερινή ΚΕΔ προχωρήσει σε επιλογή των διαιτητών και στη συγκρότηση των πινάκων ή ακόμη και στον προγραμματισμό των σεμιναρίων.

Κι αυτό γιατί με βάση το καταστατικό της Ομοσπονδίας η θητεία της ΚΕΔ λήγει μ΄ αυτή του δ. σ. της ΕΠΟ. Κι όλα αυτά πρέπει να προχωρήσουν με τη νέα διοίκηση που θα προκύψει. Εκτός αν το νέο δ. σ. ανανεώσει τη σύνθεση της παρούσης επιτροπής ή αλλάξει κάποια μέλη της.

Οπως αντιλαμβάνεστε όλα είναι ρευστά και όταν θα ξεκαθαρίσει η όλη κατάσταση και φανεί τί πρόκειται να γίνει θα μπορούμε να πούμε περισσότερα πράγματα, που να προσεγγίζουν την πραγματικότητα.

Σήμερα όλα είναι στον αέρα και οι πληροφορίες δίνουν και παίρνουν για το αύριο της διαιτησίας. Στα ΜΜΕ διαρρέουν διάφορα ονόματα, αλλά είναι απλά εικασίες, σε περίπτωση που υπάρχει νέα ΚΕΔ.

Όλα θα φανούν όταν προσδιοριστούν οι εκλογές για τη νέα διοίκηση της ΕΠΟ και θα δούμε τι σχήμα θα υπάρξει, γιατί οι πληροφορίες τώρα τουλάχιστο, δίνουν και παίρνουν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Χασεκίδης: «Έκλεισε μία χρονιά πολύ πετυχημένη για το ανδρικό τμήμα χάντμπολ»

Την δική του δήλωση μετά το τέλος της αγωνιστικής σεζόν του τμήματος Χάντμπολ ανδρών, έκανε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας...

Στην ίδια κατηγορία