Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Οι ατάκες και το μήνυμα Ιβάν σε παίκτες μετά τo θρίαμβο επί της Ντινάμο

Δημοφιλή

Το παιχνίδι της περασμένης Πέμπτης είχε λήξει, στον αγωνιστικό χώρο ξέσπασε ένα τρελό πανηγύρι, με τους παίκτες να… χορεύουν με τον κόσμο, που τους υποστήριξε με υποδειγματικό τρόπο από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό!

Το… γλέντι συνεχίστηκε στα αποδυτήρια, η πρόκριση γιορτάστηκε δεόντως με αγκαλιές, χορό και τραγούδια, και κάποια στιγμή χτύπησε το… τηλέφωνο. Ήταν η συνηθισμένη βιντεοκλήση από τον Ιβάν Σαββίδη, που δεν μπορούσε να κρύψει τη δική του χαρά για την επική ανατροπή του ΠΑΟΚ και τη μεγάλη πρόκριση στους “8” του Κόνφερενς Λιγκ.

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ μίλησε απευθυνόμενος σε όλη την ομάδα, δείχνοντας εμφανώς συγκινημένος απ΄ αυτό που παρακολούθησε στην τηλεόραση. Από την φοβερή προσπάθεια της ομάδας, που μπήκε στο γήπεδο αποφασισμένη να ανατρέψει το αποτέλεσμα και να συνεχίσει στην Ευρώπη, αλλά και από την εικόνα του γηπέδου και τη συγκλονιστική συμπαράσταση των 25.000 φίλων του ΠΑΟΚ, που δεν πέρασε απαρατήρητη!

“Είμαι πολύ περήφανος γι΄ αυτό που κάνατε σήμερα. Δείξατε ότι είστε για μεγάλα πράγματα. Αυτό που ξεκίνησε σιγά σιγά τον Ιούλιο, όσο περνάει ο καιρός δυναμώνει. Το ευρωπαϊκό όνειρο του καλοκαιριού το κρατήσατε ζωντανό και δείξατε σε όλους ότι για τον ΠΑΟΚ δεν υπάρχει ταβάνι. Αποδείξατε ότι δεν κάνουν λάθος όσοι πιστεύουν σε σας!”, ήταν το μήνυμα του Σαββίδη προς την ομάδα.

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ σημείωσε ότι η ομάδα μπορεί να έδωσε την εντύπωση ότι περνά μια περίοδο καμπής, αλλά επιβεβαίωση “ότι έχει μεγάλη αξία, έχει μεγάλες δυνατότητες και τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί ανέφικτο”, και κατέστησε σαφές ότι “ο κόσμος και όλοι μας περιμένουμε πάρα πολλά, και στην Ευρώπη, αλλά και στο πρωτάθλημα, στο οποίο ο στόχος μας είναι ξεκάθαρος, η κορυφή”.

Ο Σαββίδης στάθηκε και στην συμπεριφορά του κόσμου στο γήπεδο, που ήταν συγκλονιστική, λέγοντας ότι όταν υπάρχει τέτοια σύμπνοια, δεν γίνεται να μην δεν έρθουν οι επιτυχίες και ζήτησε να τονιστεί αυτό το γεγονός και φυσικά η υποστήριξη από τον κόσμο.

“Όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε αυτά που ονειρευόμαστε. Αυτή η ομάδα μπορεί να πάει πολύ μακριά. Πρέπει να συνεχίσουμε όλοι μαζί τη σκληρή δουλειά και στο τέλος θα έρθει η δικαίωση για όλους”, κατέληξε ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ.

Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΙΡΤΣΕΑ

Στην Τούμπα βρέθηκε την Πέμπτη και ο Μιρτσέα Λουτσέσκου, που παρακολούθησε το παιχνίδι από τον 4ο όροφο και στο τέλος κατέβηκε στα αποδυτήρια για να συγχαρεί τον γιο του.

“Συγχαρητήρια για σένα, είμαι περήφανος, αλλά κυρίως συγχαρητήρια για την ομάδα σου, είναι φοβερή” είπε μεταξύ άλλων ο (δακρυσμένος!) Μιρτσέα Λουτσέσκου στον προπονητή του ΠΑΟΚ.

Μετά το γήπεδο, οι δυο τους και το τεχνικό τιμ πήγαν για δείπνο κι εκεί υπήρξε νέα βιντεοκλήση με τον Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος μίλησε και με τους δύο…

Μια ωραία βραδιά τελείωσε κάπου εκεί, αλλά όλοι συμφώνησαν ότι οι ωραίες βραδιές δεν θα τελειώσουν!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

«Επιστρέψαμε σε… εργοστασιακές ρυθμίσεις»

Για τον τρίτο ημιτελικό της Α1 Χάντμπολ γυναικών, ο ΠΑΟΚ mαteco αντιμετώπισε τον ΑΕΣΧ Πυλαίας, επικρατώντας με 26-19 και με 2-1 νίκες, έχοντας «καρπωθεί» την πρόκριση...

Στην ίδια κατηγορία